Helppoa ja terveellistä ruokaa – alle 30 minuutissa

KUNTO PLUS antaa reseptit, joilla iltaruoka hoituu nopeasti, helposti ja terveellisesti.

Terveellinen päivällinen enintään 30 minuutissa

NAM! Tutustu terveellisiin päivällisresepteihin, jotka valmistuvat alle puolessa tunnissa, ja löydä omat suosikkisi.

© wichmann+bendtsen

Nopea, helppo ja terveellinen päivällinen

Herkullisen ja terveellisen päivällisen valmistamisen ei pitäisi olla vaikeaa tai aikaa vievää. Siksi olemme koonneet listan päivällisresepteistä, joiden valmistamiseen kuluu korkeintaan 30 minuuttia. Nämä ovat reseptejä, jotka voit oikeasti jaksaa tehdä arjessa.

Mukana on reseptejä niille, jotka haluavat eds vähän lihaa, ja niille, jotka eivät. Ruokalistalla on aina ruokia, jotka sopivat tavalliseen arki-iltaan, ja juhlavampia ruokia, joita voit tarjoilla vaikka vieraille. Useimmat ruokalajit maistuvat kaikenikäisille.

Tutustu seuraaviin innostaviin resepteihin. Valitsitpa minkä tahansa reseptin, voit olla varma, että se on nopea valmistaa ja lopputulos on sekä terveellinen että maukas. Hyvää ruokahalua!

Siirry suoraan helppoihin ja terveellisiin päivällisresepteihin täältä

Psst! Oletko kokeillut KUNTO PLUSsan ruokalistaa?

Nainen kokkaa terveellistä ruokaa
© Jakob Helbig

Ei enää reseptien etsimistä! Meidän Ruokalistamme avulla saat joka viikko uuden helpon ja terveellisen setin päivällisreseptejä kaikille arkipäiville sekä aina jonkin herkun viikonlopuksi. Kaikkien reseptien valmistukseen kuluu korkeintaan 30 minuuttia ja ne sisältävät aina enintään 600 kcal. Ja kaikki ateriat ovat sekä terveellisiä että maistuvia.

Aloita tästä – nopeaa ja helppoa!

Mitä tänään ruuaksi?

Oletko kyllästynyt miettimään joka ikinen päivä, mitä laittaisi iltaruuaksi? Me tarjoamme apua ja inspiraatiota.

Me olemme keränneet yli 100 helppoa ja hyvää arkea helpottavaa päivällisreseptiä, jotka valmistuvat puolessa tunnissa tai nopeammin.

Mitä ruokaa tänään?

Mitä laittaisi iltaruuaksi? Lähes jokainen miettii tätä kysymystä melkein joka päivä.

Varsinkin yhdelle hengelle on hankala keksiä, mitä laittaisi. Varsinkin kiireisessä arjessa tulee helposti mieleen jättää koko homma ja hakea tai tilata noutoruokaa, jos se käy nopeammin ja helpommin kuin ruuanlaitto.

Helppoa ja hyvää ruokaa voi todellakin valmistaa edullisesti itsekin. Nämä 10 reseptiä ovat hyviä esimerkkejä siitä::

  1. Parsa-lohipasta
  2. Parmankinkku-hernemunakas
  3. Broileri-punajuuri-kvinoasalaatti
  4. Katkarapu-mangokeitto
  5. Pinaatti-lohitäytteinen munakasrulla
  6. Pastaa, perunoita, papuja ja pestoa
  7. Amerikkalainen broilerisalaatti ja Ranch-kastiketta
  8. Punakaali-punajuuri-omena-papusalaatti
  9. Kylmäsavulohta, suippokaalia ja savusulatejuustoa
  10. Pastaa ja saksanpähkinäpestoa

Helppo päivällinen

Terveellisen päivällisen pitäisi olla maukas ja helppo valmistaa.

Tunne on varmaan kaikille tuttu. Arki on joskus kiireistä ja täynnä askareita, ja vaikka haluaisi syödä terveellisen päivällisen, päätyy syömään noutoruokaa, koska se on nopeaa ja helppoa.

Näin ei pitäisi olla! Ja juuri siksi KUNTO PLUS on laatinut laajan valikoiman herkullisia, terveellisiä ja helppoja päivällisreseptejä, jotka voit valmistaa puolessa tunnissa tai lyhyemmässäkin ajassa. Ruoat ovat helppoja valmistaa, vaikka aikataulusi olisi kiireinen.

Reseptit on suunniteltu yhteistyössä ravitsemuksen ammattilaisten kanssa, ja kaikkien reseptien kalorimäärät on laskettu. Voit siis olla varma, että saat paitsi herkullisen, helpon ja nopean aterian, myös terveellistä ruokaa.

Lue myös: Terveellisiä ja herkullisia suolaisia piirakoita

Yli100 helppoa, terveellistä päivällisreseptiä!

Yltä pääset yli 100 helppoon, terveelliseen ja nopeaan päivällisreseptiin. Oletko kasvissyöjä vai pidätkö enemmän liharuoista? Haluatko laktoosittoman tai gluteenittoman päivällisen? Olivatpa toiveesi mitkä tahansa, meiltä saat reseptit nopeaan, terveelliseen ja helppoon päivälliseen.

Kaikissa terveellisissä, helpoissa ja nopeissa päivällisresepteissämme on yksityiskohtaiset valmistusohjeet, joita on helppo noudattaa. Joka reseptistä näet, kuinka kauan sen valmistamiseen menee. Kaikki yllä olevat helpot päivällisreseptit valmistuvat korkeintaan 30 minuutissa.

Valtaosa resepteistä on sekä lasten että aikuisten mieleen. Ruoka on terveellistä, helppoa ja nopeaa valmistaa ja myös terveellistä, täyttävää ja maukasta.

VINKKI! Tee moninkertainen annos ja pakasta osa. Pakkasesta saat terveellisen päivällisen valmiina!

Hyvää ruokahalua!