Tätä kaikkea on KUNTO PLUS
Tätä kaikkea on KUNTO PLUS

KUNTO PLUS auttaa sinua elämään terveemmin. Saat inspiraatiota, oppaita ja tietoa eri alustoilla.

Mikä on KUNTO PLUS?

Me KUNTO PLUS -lehdessä haluamme tehdä terveistä elämäntavoista mahdollisimman hauskoja ja helposti noudatettavia. Tämän artikkelin kautta pääset tutustumaan KUNTO PLUSsan monipuoliseen tarjontaan ja siihen, miten sinä voit elää entistä terveellisemmin ja voida hyvin.

maanantai 30. lokakuuta 2017 teksti KUNTOPLUS

Hei!

Tuntuuko terveellisemmän elämäntavan tavoittelu puurtamiselta? Tiedämme tunteen – ja haluamme auttaa sinua!

KUNTO PLUS pyrkii tekemään terveellisemmän elämäntavan tavoittelusta hauskaa ja helppoa, olipa kyseessä sitten kunnon kohottaminen, helppojen ja terveellisten ruokaohjeiden löytäminen tai mielenrauhan tavoittelu.

KUNTO PLUS tarjoaa runsaasti tietoa, jota voit hyödyntää oman elämäsi muokkaamisessa. Me tarjoamme sinulle muutoksen tueksi myös inspiraatiota esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa, nettisivuillamme, lehdessä ja uutiskirjeessä. Lisäksi Fooddiary.fi-ruoka- ja treenipäiväkirjamme sekä kuntoplus.fin Reittisuunnittelu auttavat tekemään terveellisiä valintoja. Meiltä saat innostavaa tietoa, reseptejä, helppokäyttöisiä sovelluksia ja uutisia liikunnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista.

KUNTO PLUS toivottaa sinut viihtymään monipuolisen tarjontamme parissa!


        Ystävällisin terveisin

Päätoimittaja

Sara Christensen


 

KUNTO PLUS on inspiraation lähde

Kiinnostavatko sinua terveet elintavat? KUNTO PLUS on juuri sinua varten! Jokainen uusi lehden numero kannustaa elämään hyvin ja terveellisesti. KUNTO PLUS tarjoaa tehokkaita harjoitteita, yksinkertaisia treeniohjelmia, maukkaita reseptejä ja paljon ajantasaista tietoa terveellisemmästä elämästä, tehokkaasta treenistä, hyvästä unesta ja onnellisemmasta arjesta. Kun tilaat KUNTO PLUS -lehden, saat sen kotiisi joka kolmas viikko.

Tutustu KUNTO PLUSsan sisältöön

Tilaa KUNTO PLUS -lehti nyt tarjoushintaan

 

WYPE: KUNTO PLUS -lehti digilehtenä

KUNTO PLUS -lehden tilaajana saat lehtesi myös digilehtenä ilman eri veloitusta WYPE-sovelluksella ja tietokoneella. Voit lukea lehteä ja erikoisnumeroita tietokoneella osoitteessa wype.fi sekä tabletilla ja älypuhelimella, joille voit ladata lehdet luettavaksi ilman nettiyhteyttä. Tilaajana saat myös lukuoikeuden muihin lehtitalomme julkaisuihin erityisen edullisesti. Valikoimaan kuuluvat mm. Tieteen kuvalehti, National Geographic, Historia ja Tee Itse.

Lue lisää WYPEstä

 

Etukauppa tilaajille – suosikkituotteet superedullisesti tilaajille

KUNTO PLUS -lehden tilaajana saat lehtiemme tilaajana suosikkituotteita erityisen edullisesti. Valikoimaan kuuluu urheiluvaatteita, varusteita, kosmetiikkaa, kodintarvikkeita, joista lehtiemme tilaajat saavat jopa 70 % alennusta.

Tilaajien etukauppaan tästä

 

Hyvän olon osoite: kuntoplus.fi

KUNTO PLUSsan sivusto Kuntoplus.fi sisältää asiantuntevia ja kiinnostavia artikkeleita, oppaita, treeniohjelmia, ravitsemustietoutta, testejä, treenivideoita ja laskureita. Reseptikokoelmastamme löytyy satoja terveellisiä ja herkullisia reseptejä.

Tästä KUNTO PLUSsan etusivulle

 

KUNTO PLUSsan Reittisuunnittelun avulla suunnittelet ja mittaat lenkkisi

Reittisuunnittelu on kätevä, maksuton väline, jonka avulla voit suunnitella, mitata ja tallentaa kävely-, juoksu- tai pyörälenkkisi. Ohjelman avulla voit suunnitella reittisi ja mitata toteutuneen lenkin ja näet, paljonko energiaa treeni kulutti.

Tutustu reittisuunnitteluun

 

Vinkkejä ja asiaa suoraan sähköpostiisi

Uutiskirjeestä saat inspiraatiota terveempään elämään: vinkkejä, ohjelmia, reseptejä, harjoitteita ja innostavia artikkeleita, joiden avulla voit päästä tavoitteisiisi, kuten hyvään uneen, hyvinvointiin, hyvään oloon tai parempaan kuntoon.

Tilaa maksuton uutiskirje täältä (Ei sitoutumista: peruutuslinkki joka kirjeessä)

 

Facebook - inspiraatiota joka päivä

Seuraa KUNTO PLUSsaa Facebookissa, niin saat päivittäin inspiraatiota terveellisten elintapojen noudattamiseen. Saat kausivinkkejä hyvistä resepteistä ja viimeisimmän terveystiedon soveltamisesta omaan arkeesi sekä vinkkejä siitä, miten treenaat tehokkaasti. Lisäksi saat  motivoivia vinkkejä ja videoita.

Seuraa meitä Facebookissa

 

Instagram - lisää KUNTO PLUSsaa

KUNTO PLUSsan Instragram tarjoaa kuvia ja vinkkejä kaikesta kiinnostavasta, mitä me KUNTO PLUSsan toimituksessa kohtaamme.

Seuraa meitä Instragramissa

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee