Uutta energiaa ja enemmän hedelmiä ja kasviksia itsetehdyistä smoothieista. Täältä saat helpot smoothieohjeet aamiaista, välipalaa ja evästä varten. Smoothie on hyvä tankkaus myös ennen ja jälkeen treenin.

Miten hyvä smoothie syntyy?

Smoothien valmistus saattaa vaikuttaa työläältä, mutta se ei voisi olla kauempana totuudesta. Aivan ensimmäiseksi tarvitset hyvän smoothiesekoittimen, jos sinulla ei sellaista jo ole.

Sillä voit nimittäin helposti sekoittaa upeita smoothieita ja juoda ne vaikka suoraan kannusta. Seuraavaksi päätä, mitä hedelmiä, marjoja tai vihanneksia haluat smoothieesi – voit pistää siihen mitä vain! Voit tyhjentää hedelmävadista vähän nahistuneemmatkin yksilöt, sillä esimerkiksi ylikypsät banaanit sopivat täydellisesti miltei kaikkiin smoothiehin.

Niiden lisäksi tarvitset yleensä smoothieen jotain nestettä, joka tekee siitä juoksevampaa.

Se voi olla mehua, maitoa (lehmänmaitoa tai suosimaasi kasvimaitoa), rahkaa tai jogurttia. Voit lisätä smoothieesi myös pähkinöitä, pellavansiememiä tai kaurahiutaleita.

Löydä reseptejä herkullisiin ja terveellisiin smoothieihin
Kaipaatko apua päästäksesi vauhtiin smoothieiden valmistuksessa? Tai kenties inspiraatiota uusien makuyhdistelmien kokeilemiseen?

Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa. Tänne on nimittäin koottu kaikki herkulliset ja terveelliset smoothiereseptimme, ja ne ovat pullollaan ihania hedelmiä ja vihanneksia!

Smoothiesekoitin

HERKULLISET JA TERVEELLISET SMOOTHIET valmistuvat helposti Nordic-smoothiesekoittimella.

Voiko smoothieita pakastaa?

Smoothieita voi hyvin pakastaa. Tee iso annos suosikkismoothietasi ja pakasta se pakastepulloissa- tai pusseissa, niin sinulla on valmis smoothie aina saatavilla helpottamassa kiireistä arkea. Voit myös pakastaa valmiita smoothieaineksia, kuten paloiteltuja hedelmiä ja kasviksia sopivan kokoisiksi annoksiksi, niin smoothieiden valmistaminen käy hetkessä. Vitamiinipitoinen smoothie on hyvä aamiainen tai välipala silloin, kun tunnet tarvitsevasi lisäenergiaa.

frozen berries in blender
Miksi KUNTO PLUS rakastaa smoothieita?

Siihen riittää hyviä syitä, miksi KUNTO PLUS rakastaa smoothieita! Paitsi että smoothiet maistuvat ihanalta, ne myös pursuavat terveellisiä vihanneksia ja hedelmiä.

Terveellistä tuoretta on hyvä syödä paljon, ja smoothiesta saat kätevästi suuren määrän hedelmiä ja vihanneksia niin aamulla, päivällä kuin illallakin.

Sivu 1 / 2