Jooga on tehokasta ja hellävaraista ja tekee hyvää sekä keholle että mielelle. KUNTO PLUSsan joogaosio kattaa kaiken, mitä tarvitset joogan harrastamiseen. Joogaa KUNTO PLUSsan treenivideoiden kanssa, opi suosituimmat joogaharjotteet ja treenaa eri tasoille sovitettavien joogaohjelmiemme kanssa ja ammenna inspiraatiota treenivinkeistämme.

Joogaa vasta-alkajille

Vasta-alkajan joogaohjelmat kehittävät kaikille sopivalla tempolla lihaskuntoa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Ohjelmia on tarjolla 20, 30 ja 40 minuutin mittaisia.

Mitä jooga on?

Jooga on yhdistelmä fyysisiä harjoitteita ja keskittymistä. Jooga on kehittynyt pitkän historiansa aikana erilaisiksi suuntauksiksi ja eri joogan lajeiksi, kuten hathajoogaksi, yinjoogaksi, astangajoogaksi, hotjoogaksi ja niin edelleen.

Kaikille joogan lajeille yhteistä on tavoite kehon ja mielen tasapainosta.

Löydä itsellesi sopiva joogan laji

Mikä joogan laji sopii sinulle?

JOOGA Mikä joogan laji sopii juuri sinulle?

Aurinkotervehdys

Aurinkotervehdys koostuu useammasta joogaharjoitteesta, jotka tehdään yhtenäisenä liikesarjana ilman taukoja. Aurinkotervehdyksiä on erilaisia eri harjoitteista eri vaikeusasteille ja eri painotuksilla. KUNTO PLUSsan ohjattuihin joogavideoihin kuuluu erilaisia aurinkotervehdyksiä.

Rentouttava, liikkuvuutta lisäävä jooga

Onko keho kankea ja jännittynyt? Kaipaisitko rauhaa ja aikaa itselle? Kannattaa kokeilla joogaa!

Jooga rentouttaa mieltä ja kehoa. Jooga edistää liikkuvuutta ja vahvistaa lihaksia, tyynnyttää mieltä ja lievittää stressiä sekä parantaa unta ja edistää aineenvaihduntaa.

Jos olet uusi joogan harrastaja, sinua saattaa mietityttää, mitä jooga itse asiassa oikein on tai auttaako jooga laihtumaan. Vastaukset kysymyksiisi joogasta löytyvät tämän sivun linkeistä.

Hyviä joogahetkiä!

Kohottaako jooga kuntoa?

Kyllä, erityisesti voimajooga. Vomajooga on tehokkaampaa kuin monet muut joogan lajit, koska se on yhdistelmä klassista joogaa jafyysisempiä harjoitteita, jotka kaikki tehdään yhtenäisenä liikesarjana.

Voimajooga on hyvä, valinta, jos haluat kokeilla kuntoa kohottavaa joogaa, joka nostaa sykettä ja kehittää kestävyyttä.

Täältä saat voimajoogaohjelmat.

Joogaa juoksijoille

Joogaaminen voi parantaa juoksukokemusta sekä innokkaan juoksun harrastajan että juoksemisen kanssa kamppailevan kohdalla. Juoksijoiden tarpeisiin räätälöity joogaohjelma antaa askeleisiin keveyttä ja lievittää jäykkyyttä ja vähentää vammojen riskiä ja lisää juoksemisen iloa.

Miksi juuri jooga?
  • Jooga kehittää lihaksia
  • Joogavenytykset parantavat liikkuvuutta
  • Joogalla saat paremman ryhdin
  • Jooga kehittää tasapainoa
  • Jooga lievittää stressiä
  • Jooga parantaa unen laatua
  • Jooga edistää ruuansulatusta
  • Jooga antaa vireyttä
  • Jooga kirkastaa ajatuksia

Katso täältä, miksi kannattaa joogata: 9 hyvää syytä joogata

Nainen rullaa joogamattoa kasaan

JOOGAMATTO Oletko hurahtanut joogaan? Jos mietit oman joogamaton ostoa, katso vinkkimme ostoksille.

© iStock
Lisää joogasta