Aamujooga
Aamujooga Stressittömän päivän aloitus

Energiaa ja tyyneyttä joogasta

Aamu on ihanteellinen ajankohta joogaamiseen. Varaa 15 minuuttia päivän aloittamiseen 5 rauhallisella liikkeellä, jotka antavat energiaa, tasapainoisen ja stressittömän olon loppupäiväksi.

maanantai 30. syyskuuta 2013 teksti Louise Fjendbo Jørgensen

Aamujooga

Keho on aamulla herätessä erityisen rentoutunut, ja sitä voi kuunnella tavallista tarkemmin. Aamuhetki kannattaa käyttää hyödyksi, sillä ajankohta on ihanteellinen joogalle ja mietiskelylle. Harmi kyllä ani harva hyödyntää ainutlaatuisen tilaisuuden aloittaa uusi päivä rentoutumalla ja keräämällä energiaa varastoon. Sen sijaan kehoa kiusataan rientämällä kiireen vilkkaa päivän toimiin. 

Aamujoogan ei tarvitse merkitä rasittavaa kahden tunnin treeniä. Liikkeitä voi olla vain muutama, kunhan ne tuntuvat hellältä aamuiselta halaukselta koko keholle ja hermostolle. Joogatuokio pitää stressin loitolla pitkin päivää, ja arkiset askareet voi ottaa vastaan notkeammalla keholla, rauhallisesti hengittäen ja tyynin mielin.

Miksi treenivaatteella on väliä

Monikaan asia ei latista treeni-intoa yhtä tehokkaasti kuin kainaloita hiertävä toppi, hikisenä selkään liimautuva treenipaita ja valuvat tai vyötäröltä rullautuvat treenihousut. Panosta siis kunnon treenivaatteisiin, olet sen ansainnut.

JUURI NYT tarjoamme tyylikkäät, LAADUKKAAT, korkeavyötäröiset trikoot ja hyvännäköisen, väljän treenitopin + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä, jonka joka numerossa on hyvinvointivinkkejä jokaiseen päivään, tehokkaita treeniohjelmia sekä herkullisia ja helppoja reseptejä yhteishintaan 24,90 €. Kannattaa pitää kiirettä, sillä tämä erinomainen tarjous ei ole enää kauaa voimassa.

Katso tarjous TÄÄLTÄ!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee