Mietitkö, mitä laittaisit ruuaksi? Täältä saat ruokalistan viikon jokaiselle arkipäivälle! Hyvät ja helpot ateriaehdotukset resepteineen + viikonlopuksi vähän ekstraa. Uusi ruokalista joka viikko. Kaikki reseptit valmistuvat alle 30 minuutissa ja annoksissa on enintään 650 kcal. Lisäksi resepteissä käytetään terveellisiä aineksia! Hyvää ruokahalua!

Viikon ruokalista

Saat joka viikko uudet viisi herkullista ateriaehdotusta, joissa käytetään kauden tervellisiä aineksia. Katso viikon ruokalista täältä.

Seuraavan viikon ruokalista

Näet seuraavan viikon ruokalistan aina etukäteen, niin voit suunnitella ostoksesi ja tiedät jo etukäteen, mitä kaikkea seuraavalla viikolla on odotettavissa.

KUNTO PLUSsan ruokalistan edut

Haluaisitko syödä terveellisesti ja monipuolisesti ilman, että joudut viettämään ikuisuuksia hellan ääressä? I KUNTO PLUSsan ruokalista on juuri sinulle. Meiltä saat ruokalistan viikon jokaiselle arkipäivälle, ja kaikki reseptit on laadittu helpoiksi ja terveellisiksi seuraavien periaatteiden mukaan:

KUNTO PLUSsan ateriaehdotusten periaatteet

  • Valmista alle 30 minuutissa ‚Äď Terveellisyyden pit√§√§ olla helppoa. Reseptien valmistamiseen kuluu korkeintaan puoli tuntia.
  • Enint√§√§n 650 kcal annokset ‚Äď Annoksissa on riitt√§v√§sti energiaa, ett√§ tulet kyll√§iseksi ja saat riitt√§v√§sti ravintoaineita, mutta paino pysyy terveellisiss√§ lukemissa.
  • Kerran viikossa kalaa tai muita meren el√§vi√§ ‚Äď Kala ja muu veden vilja on hyv√§ksi terveydelle. Viikon ruokalistalla on v√§hint√§√§n yksi kala- tai √§yri√§isateria.
  • Kasvisateria kerran viikossa ‚Äď Kasvisten k√§ytt√§minen on sek√§ terveellist√§ ett√§ ekologista. Viikon ruokalistalla on v√§hint√§√§n yksi ja toisinaan useampikin kasvisruoka.
  • Terveelliset raaka-aineet ‚Äď Viikon ruokalistalla on runsaasti kasviksia, t√§ysjyv√§√§, hyvi√§ rasvoja, kalaa, √§yri√§isi√§ ja v√§h√§rasvaista lihaa. Ateriaehdotuksissa otetaan huomioon my√∂s kauden parhaat raaka-aineet.

Viikon viiden päivällisruokareseptin lisäksi saat viikonlopuksi bonusreseptin, joka sekin on terveellisistä aineksista, mutta ilman kalori- ja aikarajoituksia. Viikon ruokalistan bonusreseptinä voi olla esimerkiksi aamiaissampylöitä, haudutettava pataruoka tai marjajäädyke tai torttu tai piirakka.

Hyvää ruokahalua!

Terveellistä ja hyvää KUNTO PLUSsan ruokalistalta

TERVEELLINEN RUOKALISTA | KUNTO PLUSsan ruokalistat innostavat sy√∂m√§√§n hyvin ja terveellisesti ‚Äď lis√§ksi p√§√§set ruuanvalmistuksesta h√§mm√§stytt√§v√§n helpolla!

Newsletter background
Kaikki KUNTO PLUSsan ruokalistat
Sivu 1 / 3