Mansikka-banaanipirtelö

5 minuuttia
247 kcal

Herkullisen mansikka-banaanipirtelön avulla kulautat terveelliset hedelmät helposti kurkkuusi. Ihanuus valmistuu käden käänteessä!

Mansikkapirtelöä lasissa

MANSIKKA-BANAANIPIRTELÖ – Pehmeiden hedelmien, kuten mangon ja banaanin ja marjojen kuitu kestää soseuttamisen vahingoittumatta.

© wichmann+bendtsen

Mansikka-banaanipirtelö

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 4 taatelia
  • 250 g pakastemansikoita
  • 140 g pakastettua banaania
  • 4 dl mantelijuomaa tai maitoa
  • 1 tl vaniljajauhetta

Valmistus

  • Poista taateleista kivet.
  • Soseuta kaikki ainekset sileäksi pirtelöksi. Pyöritä muutama ylimääräinen kierros kuohkeutta.
  • Jaa kahteen isoon lasiin tai lasipurkkiin ja nauti heti.

LUE MYÖS: Banaanileipä

VINKKI! Korvaa puolet maidosta luonnon- tai vaniljajogurtilla, niin smoothiesta tulee paksua ja pehmeää.


Newsletter background