Karhunvatukka-lakritsismoothie

Jotain aivan uutta: inkiväärillä ryyditetty lakritsinmakuinen karhunvatukkasmoothie.

keskiviikko 16. syyskuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Karhunvatukka-lakritsismoothie

2 isoa annosta

200 g karhunvatukoita (tuoreita tai pakastettuja)
4 dl piimää, kefiiriä tai rasvatonta jogurttia
2 dl omenatuoremehua
2 tl raastettua inkivääriä
2 tl lakritsinjuurijauhetta
2 tl akaasiahunajaa

Valmistus

  • Soseuta ainekset tehosekoittimessa.
  • Jäähdytä jääkaapissa.
  • Jäähtyessään smoothien kerrokset erottuvat, joten surauta se nopeasti tasaiseksi juuri ennen tarjoamista.
  • Kaada smoothie laseihin ja nauti!


Vinkki:
Viilennä tarjoilua varten jääkaapissa tai pakastimessa sekä kannu että kaksi isoa juomalasia.

Oletko sinäkin hurahtanut smoothieihin? KUNTO PLUSsan sivustolta saat reseptit superterveellisiin smoothieihin, joista ei puutu värejä eikä vitamiineja.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee