Karhunvatukka-lakritsismoothie

Jotain aivan uutta: inkiväärillä ryyditetty lakritsinmakuinen karhunvatukkasmoothie.

keskiviikko 16. syyskuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Karhunvatukka-lakritsismoothie

2 isoa annosta

200 g karhunvatukoita (tuoreita tai pakastettuja)
4 dl piimää, kefiiriä tai rasvatonta jogurttia
2 dl omenatuoremehua
2 tl raastettua inkivääriä
2 tl lakritsinjuurijauhetta
2 tl akaasiahunajaa


Valmistus

  • Soseuta ainekset tehosekoittimessa.
  • Jäähdytä jääkaapissa.
  • Jäähtyessään smoothien kerrokset erottuvat, joten surauta se nopeasti tasaiseksi juuri ennen tarjoamista.
  • Kaada smoothie laseihin ja nauti!


Vinkki: Viilennä tarjoilua varten jääkaapissa tai pakastimessa sekä kannu että kaksi isoa juomalasia.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee