KUNTO PLUSsan treenivideot ja ruokalistat – nyt on helppo elää terveellisesti!

10 minuutin treenit, viikon ruokalistat, kuunneltavat juoksuohjelmat, kätevä reittisuunnittelu ja mobiilisovellus. Ja nämä ovat vasta osa KUNTO PLUSsan terveellistä elämäntapaa helpottavaa tarjontaa.

KUNTO PLUSsan digitilauksen ansiosta pysyvästi terveellinen elämäntapa sujuu helposti

KUNTO PLUS tekee terveellisestä elämäntavasta helpon. Pienet muutokset merkitsevät paljon hyvinvoinnille ja mielialalle. Jo sykettä nostava pikatreeni tai kasvispainotteinen ateria tekee ison eron oloon.

Sivustomme ja sovelluksemme avulla terveellisen elämäntavan noudattaminen on helpompaa myös kiireisen arjen keskellä.

KUNTO PLUSsan tilaajana sinulla on rajoittamaton pääsy kaikkiin kuntoplus.fin ja KUNTO PLUSsan sovelluksen sisältöihin: treenivideoihin, kuunneltaviin juoksuohjelmiin, satoihin vähäkalorisiin resepteihin ja liäksi saat viikon ruokalistan ja reseptit sähköpostissa.

KUNTO PLUSsan tilaajana saat kaikki nämä digisisällöt


Aloita terveellinen elämäntapa nyt

Jos olet jo KUNTO PLUSsan tilaaja, sinulla on rajoittamaton pääsy kuntoplus.fi-sivuston ja KUNTO PLUSsan sovelluksen sisältöihin – tallenna vain itsellesi käyttäjätunnus ja salasana, ja kaikki on hetkessä saatavillasi.

1 Yli 100 treenivideota!


Træn med I FORMs træningsvideoer hvor som helst

Treenaa videoiden opastuksella

Parasta treeniä on se, mikä tulee tehtyä! Me toteutimme uuden Pikatreeni-treenivideosarjan, joka sopeutuu omaan tasoosi ja siihen, paljonko sinulla on aikaa treenaamiseen.

Kaikki Pikatreenit on suunniteltu kehittämään ja kiinteyttämän koko kehoa, eikä Pikatreeni-ohjelmissa tarvita mitään treenivälineitä. Ohjelmien kesto on enintään 30 minuuttia.

Voit katsoa treenivideot puhelimella vaikka ulkona tai salilla tai siirtää ne television näytölle kotitreeniä varten.

Pikatreenien lisäksi treenivideoihin kuuluu lukuisia treenivideoita välineillä ja ilman sekä koko keholle että eri lihasryhmille.

Räätälöity treeni

  • Eri lihasryhmille – mukana on harjoitteita vatsalihaksille, pakaralihaksille, jaloille, selälle, käsivarsille tai koko keholle
  • Eri välineillä – treenivideoita kotikuntoiluun sopiville välineille, kuten käsipainoille tai jumppakuminauhoille
  • Oman kunnon mukaan – treenivideoita on sekä vasta-alkajille että edistyneille
  • Erityistarkoituksiin – treenivideoita on mm. laihduttajalle, juoksijoille ja polviongelmista kärsiville.

Lihaskuntoa tarvitaan käytännössä kaikkeen, ja nyt lihastreenin tekeminen on helpompaa ja houkuttelevampaa kuin koskaan! Me tarjoamme runsaasti myös lihastreeniä tukevia kävely- ja juoksuohjelmia ja stressiä lievittävää yinjoogaa. Tilaajana kaikki tämä on sinun!

Nettitreenit näet täältä

– ja myös KUNTO PLUS – treeni ja ruoka -sovelluksessa

2 Ruokalista ohjeineen joka viikko


Terveellinen ruokalista joka viikko kuuluu KUNTO PLUSsan tilaukseen

Vähäkaloriset ateriaehdotukset

Onko hankalaa keksiä terveellistä syötävää viikosta toiseen? Varsinkin, jos samalla pitäisi pitää painokin kurissa. KUNTO PLUSsan ruokalista on ratkaisu! Saat viikoittain uudet, vähäkaloriset, vaihtelevat, maistuvat ja terveelliset päivällisehdotukset resepteineen joka arkipäivälle. Ja aterioiden valmistamiseen menee enintään 30 minuuttia!

Pääset arjen ruokastressistä ja saat vaihtelevaa ruokaa vähillä kaloreilla.

Ruokaviikon päivällisehdotusten sisältö

  • Maistuvia ruokia, jotka on yksinkertaista valmistaa, ja jotka valmistuvat enintään 30 minuutissa.
  • Korkeintaan 650 kcal/annos
  • Runsaasti kasviksia ja kauden raaka-aineita
  • Vinkkejä ja tietoa terveellisestä ruuasta sekä käteviä keittiökikkoja
  • Viikoittain bonusreseptinä esim. jälkiruoka- tai leivontaresepti

Ruokaviikon ateriaehdotukset saapuvat sähköpostissa joka lauantai, ja ne löytyvät aina myös kuntoplus.fin Ruokaohjeet-osioista ja KUNTO PLUS – treeni ja ruoka -sovelluksesta.

Katso ruokalistat täältä

3 Satoja terveellisiä ja herkullisia reseptejä


Sunde, kalorieberegnede opskrifter er en del af I FORMs digitale univers

Terveellisiä reseptejä + kalorit + ravintoainesisältö

Tilaajana saat pääsyn satoihin terveellisiin resepteihin, jotka ovat aina käden ulottuvilla sekä ruokaostoksilla KUNTO PLUS – treeni ja ruoka -puhelinsovelluksessa että kuntoplus.fi sivuston Reseptit-osiossa ruokaa laittaessa.

KUNTO PLUSsan ruokatoimittajilla ja ravitsemusasiantuntijoilla on kattavasti kokemusta terveellisten, kasvispainotteisten ja nopeasti valmistuvien reseptien laatimisesta. Reseptejä on joka lähtöön: aamiaisesta lounaaseen ja päivällisruokiin, unohtamatta jälkiruokia, välipaloja ja leipomuksia – ja kaikki ohjeet ovat tavallista terveellisempiä ja vähäkalorisempia.

KUNTO PLUSsan resepteissä on aina yksityiskohtainen luettelo valmistusaineista ja perusteelliset valmistusohjeet, aika-arvio sekä ravintosisältö, josta näet paljonko energiaa, kuitua jne. annoksessa on.

Katso reseptit täältä

– tai KUNTO PLUS – treeni ja ruoka -sovelluksesta

4 Kuunneltavat juoksuohjelmat 🎧


Tavallista juoksuohjelmaa noudattaessa tarvitsee juostessaan seurata aikaa, kun tempoa vaihdetaan tietyn minuuttimäärän jälkeen ja tarkistaa ohjelmasta, miten milloinkin pitää juosta vai kävelläänkö. Juostessa kuunneltavassa juoksuohjelmassa ongelmaa ei ole!

KUNTO PLUSsan kuunneltavassa juoksuohjelmassa sinulla on juoksuvalmentaja kuulokkeissa antamassa ohjeet reaaliajassa. Ohjelma kertoo juostessasi, milloin juostaan ja mihin tahtiin, kuinka kauan olet juossut ja milloin olet puolivälissä ohjelmaa, niin tiedät, milloin kannattaa kääntyä takaisin päin. Riittää, kun laitat kuulokkeet korviin ja käynnistät ohjelman ja alat juosta! Todella yksinkertaista!

Me teimme kuunneltavat versiot suosituimmista juoksutreeniohjelmistamme sekä kaikentasoisille juoksijoille sopivan intervallijuoksuohjelman. Kuunneltavat juoksuohjelmat ovat täällä:

🎧 JUOKSUOHJELMA: 5 km juoksuohjelma (vasta-alkajalle)
🎧 JUOKSUOHJELMA: 10 km (lenkkejä pidentävälle)
🎧 12 intervallijuoksutreeniä (vasta-alkajalle, lenkkejä pidentävälle ja harjaantuneelle juoksijalle)

Kuunneltavat juoksuohjelmat kuuluvat KUNTO PLUSsan digitilaukseen ja lehden tilaajille

5 KUNTO PLUS – treeni ja ruoka -sovellus


KUNTO PLUS -treeni ja ruoka on tarjolla kaikille tilaajille

Lataa KUNTO PLUSsan sovellus niin sinulla on aina treenikaveri

Tilaajana saat KUNTO PLUSsan KUNTO PLUS – treeni ja ruoka -sovelluksen, joka sisältää treenivideot, kuunneltavat juoksutreeniohjelmat, ruokalistat ja reseptit. Voit myös tallentaa suosikkisi omalle sivullesi kätevästi saatavillesi.

KUNTO PLUSsan sovellluksen kuvake

Jos et ole asentanut KUNTO PLUSsan sovellusta

Lataa KUNTO PLUS – treeni ja ruoka -sovellus puhelimeesi täältä:

Kaikilla KUNTO PLUSsan tilaajilla on käyttöoikeudet KUNTO PLUSsan sovellukseen ja kuntoplus.fi-sivustoon. Aktivoi käyttäjätietosi ja tallenna itsellesi salasana täällä.
TÄRKEÄÄ: Aktivoi ensin käyttäjätietosi edellä olevasta linkistä ja avaa KUNTO PLUSsan sovellus vasta sitten.

Etkö vielä ole KUNTO PLUSsan tilaaja?

Täältä saat hyviä tarjouksia sekä digitilauksesta että lehden ja digisisältöjen yhdistelmistä.

6 Pääsy KUNTO PLUSsan nettiin – ilman mainoksia


Rajoittamaton pääsy KAIKKIIN sisältöihin

Uusien ominaisuuksien lisäksi sinulla on pääsy myös kaikkiin aikaisempiinkin ohjelmiin ja sisältöihin. Esimerkiksi ravitsemus- ja hyvinvointisivut sekä treeni- ja laihdutusohjelmat ovat tilaajana kaikki käytössäsi.