Tee terveellisyydestä helppoa: KUNTO PLUSsan uusi treenikirjasto ja viikon ruokalistat tekevät arjesta mukavamman

10 minuutin treenit ja ateriaehdotukset joka viikko ja päivitetty reittisuunnittelu. Ja tässä on vasta murto-osa siitä, mitä kaikkea KUNTO PLUSsan uusi pysyvästi terveelliseen elämäntapaan innostava ja kannustava digitilaus sisältää.

KUNTO PLUS haluaa tehdä terveellisyydestä helppoa. Pienet muutokset merkitsevät paljon hyvinvoinnille ja mielialalle. Jo sykettä nostava pikatreeni tai terveellinen, kasvispainotteinen ateria tekee ison eron oloon.

Me olemme toteuttaneet uusia välineitä, joilla terveellinen elämäntapa on helpompi toteuttaa ja uudistaneet sivustomme.

KUNTO PLUSsan tilaajana sinulla on rajoittamaton pääsy kaikkeen kuntoplus.fin sisältöön. Saat käyttöösi treenivideot, ruokaviikon ateriasuositukset ja satoja vähäkalorisia reseptejä ja ja päivitetyn reittisuunnittelun.

Aloita terveellinen elämäntapa jo tänään

Nyt saat 2 viikkoa veloituksetta, niin pääset kokeilemaan uutta tarjontaamme käytännössä. Aloita kokeilu tästä

Jos olet jo KUNTO PLUSsan tilaaja, sinulla on oikeudet kaikkeen uudistuneen kuntoplus.fi-sivuston sisältöön ja KUNTO PLUSsan reittisuunnitteluun. Tallenna vain itsellesi käyttäjätunnus ja salasana.

Rajoittamaton pääsy KAIKKIIN sisältöihin

Uusien ominaisuuksien lisäksi sinulla on pääsy myös kaikkiin aikaisempiinkin ohjelmiin ja sisältöihin. Esimerkiksi ravitsemus- ja hyvinvointisivut sekä treeni- ja laihdutusohjelmat ovat tilaajana kaikki käytössäsi.

Osa sisällöistä on suljettu muilta kuin tilaajilta. Tilaajana sinulla on pääsy kaikkeen sisältöön.

Juuri nyt voit kokeilla 2 viikkoa 0 eurolla – aloita tästä

Jos olet jo KUNTO PLUSsan tilaaja, sinulla on rajoittamaton pääsy kaikkeen kuntoplus.fin tarjontaan: aktivoi vain käyttäjätilisi ja tallenna itsellesi salasana.
Aloita tästä. (link til login-side)

Jos et vielä ole tilaaja, tervetuloa KUNTO PLUSsan hyvään seuraan! Aina mahtuu mukaan!