Mitä kaikkea KUNTO PLUSsassa on?

Kerromme, mistä KUNTO PLUSsassa on kyse, niin tiedät, mitä kaikkea saat, kun tilaat sen.

Nainen ja KUNTO PLUS -lehtiä

KUNTO PLUSsan tavoite on hyvinvoiva keho ja mieli

© Ditte Capion

KUNTO PLUSsan teesit

KUNTO PLUSsan teesit

Ajattelitko tilata KUNTO PLUS -lehden? Kokosimme tänne esimerkkejä KUNTO PLUSsan sisällöstä.

Juttuja ravinnosta

Ruokavaliolla on suuri merkitys ihmisen hyvinvoinnille, ja siksi annamme joka numerossa uutta tietoa terveellisestä ruuasta. Saat sekä hyviä neuvoja, reseptejä että oikeaa tietoa siitä, miten mikäkin ruoka-aine vaikuttaa ja miksi. Me kirjoitamme niin, että sen ymmärtää – ja reseptit ovat taatusti hyviä!

Ravitsemusneuvoja

MIKÄ ON TERVEELLLISTÄ JA MIKÄ EI Mitä kaupassa kannattaa valita, jos haluaa ruualta makua ja hyvinvointia? Me autamme!

Tehokasta treeniä kaiken kuntoisille

Lehdessämme on aina treeniaiheisia juttuja, ja jokaisessa numerossa on jokin uusi aihe keskiössä. Jutut käsittelevät esimerkiksi juoksua, lihastreeniä, joogaa ja kävelyä, ja tarkoituksena on aina se, ettei tarvitse olla alan ammattilainen ymmärtääkseen ohjeet ja noudattaakseen niitä. Treeniohjeet on laadittu kaikentasoisille liikkujille sopiviksi.

Treeniohjelmia

TREENITAVOITTEISTA TOTTA Treeniohjelmamme ovat kannustavia ja innostavia, ja niitä osaa noudattaa ilman, että on ennestään mikään urheilija.

Kohti terveellisempää elämää

Tärkeintä on löytää omalle elimistölle ja keholle sopiva tasapaino ja säilyttää se. Siksi panostamme kaikkiin niihin hyvinvointiin liittyviin seikkoihin. Hvvinvointiaiheet kuuluvat KUNTO PLUSsan suosituimpiin.

Uniasiaa

AVUSTA ITSEAPUUN Keräämme maailmalta eri alojen uusimman tiedon ja kerromme siitä ymmärrettävästi, niin voit itse kokeilla eri teorioita myös käytännössä.

Henkinen hyvinvointi

Myönteinen elämänasenno, elämän piennet ilot, hyvät ihmissuhteet, jaksaminen. Kerromme myös monista aiheista, jotka eivät liity liikuntaan eivätkä ravitsemukseen. Elämässa on oltava sijaa myös nautinnolle.

Hoidetaan sekä mieltä että kehoa.

Ruokaohjeet viikonpäiville

Kaikki reseptimme valmistuvat alle puolessa tunnissa – ja ne ovat sekä herkullisia että terveellisiä. Joka viikolle on ainakin yksi kala- ja yksi kasvisateria. Punaista lihaa on harvemmin.

Ateriasuunnitelma

ATERIASUUNNITELMA ARKIPÄIVIKSI Kaikki reseptimme ovat superherkullisia ja helppoja valmistaa.