Terveellisiä reseptejä Päivällinen Persikkake... Persikkakeitto jossa on katkarapuja, kookosta, currya ja chiliä 30 minuuttia 346 kcal Makeanraikas aurinkoisen lämmin persikkakeitto, jossa on katkarapuja, kookosta, currya ja chiliä. Teksti: Anne Larsen ja Martin Kreutzer 21. heinäkuuta 2021 Persikkakeitto jossa on katkarapuja, kookosta, currya ja chiliä Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 salottisipulia 1 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä ½ punaista chiliä 2 currya 2 kurkumaa 6 dl kasvislientä ½ tlk kookosmaitoa ½ suippokaalia, noin 250 g 2 persikkaa 1 tl vaaleaa ruokosokeria ½ sitruunaa merisuolaa ja rouhittua mustapippuria 150 g kuorittuja katkarapuja suolaliemessä 1 nippu korianteria Valmistus Hienonna salottisipulit. Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipulit ja kuullota ne. Hienonna chili ja sekoita se sipulin joukkoon. Lisää curry sekä kurkuma ja sekoita hyvin. Lisää kasvisliemi ja keitä aineksia pari minuuttia. Lisää kookosmaito ja kiehauta keitto. Leikkaa suippokaali ohuiksi suikaleiksi, lisää suikaleet kattilaan ja jatka keittämistä pari minuuttia. Leikkaa persikat ohuiksi lohkoiksi. Lisää persikka, ruokosokeri ja sitruunamehu kattilaan. Sekoita varovasti ja mausta keitto suolalla sekä mustapippurilla. Lisää katkaravut ja anna seistä pari minuuttia. Keitto ei saa enää kiehua katkarapujen lisäämisen jälkeen, etteivät ne sitkisty. Annostele keitto kulhoihin tai laseihin ja ripottele hienonnettu korianteri pinnalle. KeittoKatkarapuKookosCurryChili