Broileri-peruna-purjokeitto

30 minuuttia
519 kcal

Maukas ja terveellinen broilerikeitto on helppoa ja herkullista arkiruokaa parhaimmillaan!

Broileri-peruna-purjokeitto

LÖYTYYKÖ JÄÄKAAPISTASI KASVIKSIA NAHISTUMISEN PARTAALLA? Tässä niille täydellinen käyttökohde!

© wichmann+bendtsen

Broileri-peruna-purjokeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 225 g broilerin fileetä
  • ¾ l kanalientä
  • sellerinvartta
  • 1 porkkanaa
  • purjo
  • ½ chilipalko
  • 1 valkosipulinkynttä
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ tlk tomaattimurskaa
  • 1 laakerinlehteä
  • ½ tl juustokuminaa
  • ½ tl paprikaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • ½ tlk vaaleita papuja
  • 25 g lehtikaalia
  • 325 g keitettyjä perunoita
  • ½ kourallinen yrttejä

Valmistus

  • Pane broilerit ja kanaliemi pataan, kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla 20–25 minuuttia.
  • Leikkaa selleri, porkkanat ja purjo paloiksi ja hienonna chili ja valkosipuli. Pane kasvikset, chili ja valkosipuli pataan ja lisää öljy, tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehua.
  • Nosta broilerin fileet padasta ja revi ne haarukalla suikaleiksi.
  • Hienonna lehtikaali ja paloittele keitetyt perunat. Pane broilerisuikaleet takaisin pataan ja lisää pavut, lehtikaali, yrtit ja perunat.
  • Anna keiton poreilla vielä 5 minuuttia.
  • Tarkista maku ja ripottele halutessasi yrttejä koristeeksi.

VINKKI! Tähän keittoon uppoavat myös kypsät perunat ja muut kasvikset sekä kypsä liha.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background