Broileri-peruna-purjokeitto

30 minuuttia
519 kcal

Maukas ja terveellinen broilerikeitto on helppoa ja herkullista arkiruokaa parhaimmillaan!

Broileri-peruna-purjokeitto

LÖYTYYKÖ JÄÄKAAPISTASI KASVIKSIA NAHISTUMISEN PARTAALLA? Tässä niille täydellinen käyttökohde!

© wichmann+bendtsen

Broileri-peruna-purjokeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 225 g broilerin fileetä
  • ¾ l kanalientä
  • sellerinvartta
  • 1 porkkanaa
  • purjo
  • ½ chilipalko
  • 1 valkosipulinkynttä
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ tlk tomaattimurskaa
  • 1 laakerinlehteä
  • ½ tl juustokuminaa
  • ½ tl paprikaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • ½ tlk vaaleita papuja
  • 25 g lehtikaalia
  • 325 g keitettyjä perunoita
  • ½ kourallinen yrttejä

Valmistus

  • Pane broilerit ja kanaliemi pataan, kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla 20–25 minuuttia.
  • Leikkaa selleri, porkkanat ja purjo paloiksi ja hienonna chili ja valkosipuli. Pane kasvikset, chili ja valkosipuli pataan ja lisää öljy, tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehua.
  • Nosta broilerin fileet padasta ja revi ne haarukalla suikaleiksi.
  • Hienonna lehtikaali ja paloittele keitetyt perunat. Pane broilerisuikaleet takaisin pataan ja lisää pavut, lehtikaali, yrtit ja perunat.
  • Anna keiton poreilla vielä 5 minuuttia.
  • Tarkista maku ja ripottele halutessasi yrttejä koristeeksi.

VINKKI! Tähän keittoon uppoavat myös kypsät perunat ja muut kasvikset sekä kypsä liha.


Newsletter background