- Purista valkosipulinkynsi. Sekoita se sekä hunaja, sinappi, paprika, suola ja pippuri keskenään kulhossa. Kääntele broilerinfileet marinadiin ja pane viileään 30 minuutiksi.
- Keitä kvinoa pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Paista broilerinfileet kypsiksi pannulla keskilämmössä ja viipaloi ne.
- Jaa pinaatti ja kvinoa kahteen kulhoon. Ryöppää parsat, halkaise ne pituussuunnassa ja jaa myös ne kulhoihin.
- Lohko tomaatit ja avokadot ja asettele ne kulhoihin. Hienonna korianteri ja lisää se sekä limettimehu ja broileri.
- Hienonna inkivääri ja sekoita inkiväärikastikkeen ainekset keskenään. Ripottele 1 rkl kastiketta kumpaankin kulhoon.
LUE MYÖS: Avokado – vihreästä herkusta on moneksi
Miksi tomaatti on niin terveellinen?