Lohi-kukkakaaliwrap

20 minuuttia
417 kcal

Gluteeniton wrap kätkee sisälleen ihanan täytteen. Tämä herkku maistuu varmasti!

Lohi-kukkakaaliwrap

HELPPO JA TERVEELLINEN PÄIVÄLLINEN – nopeasti valmistuvat kananmunapohjaiset wrapit kätkevät sisäänsä lohta ja kahta eri kaalia.

© Jakob Helbig

Lohi-kukkakaaliwrap

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 180 g savulohta
  • 2 sitruuna
  • 2 dl hienonnettua kukkakaalia
  • 4 munaa
  • ½ banaania
  • 2 tl kookosöljyä
  • 4 rkl mantelijuomaa
  • 2 dl hienonnettua punakaalia
  • 2 pieni kurkku
  • suolaa ja pippuria

Kastike

  • 4 rkl maustamatonta skyriä
  • 2 tl wasabitahnaa

Valmistus

  • Marinoi lohiviipaleet sitruunamehussa.

  • Hienonna kukkakaali.

  • Vatkaa munat ja sekoita joukkoon kukkakaali, banaani, raastettu sitruunankuori, suola ja pippuri.

  • Paista munamassasta kaksi ohukaista kookosöljyssä.

  • Valmista kastike.

  • Aseta ohukaiset lautaselle ja voitele kumpikin kastikkeella.

  • Lisää ohukaisille lohi, hienonnettu punakaali ja kurkku.

  • Rullaa wrapit valmiiksi.

Epäiletkö, että gluteeni aiheuttaa sinulle oireita? Lue gluteeniherkkyyden oireista täältä.