Terveellisiä reseptejä Lounas Lohi-kukka... Lohi-kukkakaaliwrap 20 minuuttia 417 kcal Gluteeniton wrap kätkee sisälleen ihanan täytteen. Tämä herkku maistuu varmasti! Teksti: Inge Eriksen ja Frida Hallqvist 16. joulukuuta 2016 HELPPO JA TERVEELLINEN PÄIVÄLLINEN – nopeasti valmistuvat kananmunapohjaiset wrapit kätkevät sisäänsä lohta ja kahta eri kaalia. © Jakob Helbig Lohi-kukkakaaliwrap Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos 180 g savulohta 2 sitruuna 2 dl hienonnettua kukkakaalia 4 munaa ½ banaania 2 tl kookosöljyä 4 rkl mantelijuomaa 2 dl hienonnettua punakaalia 2 pieni kurkku suolaa ja pippuria Kastike 4 rkl maustamatonta skyriä 2 tl wasabitahnaa Valmistus Marinoi lohiviipaleet sitruunamehussa. Hienonna kukkakaali. Vatkaa munat ja sekoita joukkoon kukkakaali, banaani, raastettu sitruunankuori, suola ja pippuri. Paista munamassasta kaksi ohukaista kookosöljyssä. Valmista kastike. Aseta ohukaiset lautaselle ja voitele kumpikin kastikkeella. Lisää ohukaisille lohi, hienonnettu punakaali ja kurkku. Rullaa wrapit valmiiksi. Epäiletkö, että gluteeni aiheuttaa sinulle oireita? Lue gluteeniherkkyyden oireista täältä. WrapitGluteenitonLohi