Lohi-kukkakaaliwrap
Helppo ja terveellinen päivällinen

– nopeasti valmistuvat kananmunapohjaiset wrapit kätkevät sisäänsä lohta ja kahta eri kaalia.

© Jakob Helbig

Lohi-kukkakaaliwrap

Gluteeniton wrap kätkee sisälleen ihanan täytteen. Tämä herkku maistuu varmasti!

perjantai 16. joulukuuta 2016 teksti I. Eriksen ja F. Hallqvist

Lohi-kukkakaaliwrap

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 10 minuuttia

Aika yhteensä: 20 minuuttia

AINEKSET

90 g savulohta

1 sitruuna

1 dl hienonnettua kukkakaalia

2 munaa

1/3 banaania

1 tl kookosöljyä

2 rkl mantelijuomaa

1 dl hienonnettua punakaalia

1 pieni kurkku

suolaa ja pippuria

Kastike

2 rkl maustamatonta skyriä

1 tl wasabitahnaa

Valmistus

  • Marinoi lohiviipaleet sitruunamehussa.
  • Hienonna kukkakaali.
  • Vatkaa munat ja sekoita joukkoon kukkakaali, banaani, raastettu sitruunankuori, suola ja pippuri.
  • Paista munamassasta kaksi ohukaista kookosöljyssä.
  • Valmista kastike.
  • Aseta ohukaiset lautaselle ja voitele kumpikin kastikkeella.
  • Lisää ohukaisille lohi, hienonnettu punakaali ja kurkku.
  • Rullaa wrapit valmiiksi.

Epäiletkö, että gluteeni aiheuttaa sinulle oireita? Lue gluteeniherkkyyden oireista täältä.

Ravintosisältö/annos

Energiaa: 417 kcal

Proteiinia: 38 g

Rasvaa: 26 g

Hiilihydraattia: 16 g

Kuitua: 3,8 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee