Uunijuures-pesto-pastasalaatti

30 minuuttia
600 kcal

Loihdimme herkullisen pastasalaatin, jossa maistuvat pesto ja paahdetut juurekset. Tämä arkiruokien sankari pelastaa päivän, kun ruokaa on saatava pöytään nopeasti ja mahdollisimman vähällä vaivalla.

Uunijuures-pesto-pastasalaatti

VATSA TÄYTEEN maukkaalla pastasalaatilla!

© Thomas Dahl

Uunijuures-pesto-pastasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 133 g maa-artisokkaa
  • 133 g porkkanaa
  • ⅔ rkl oliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 166 g tagliatellepastaa
  • friseesalaatti

Pesto:

  • 2 kourallinen basilikaa
  • ⅓ dl rapsiöljyä
  • 10 g parmesaania
  • valkosipulinkynttä
  • 6⅔ g pinjansiemeniä
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Kuori ja paloittele maaartisokat ja porkkanat. Sekoita joukkoon oliiviöljy, suolaa ja pippuria.
  • Kypsennä 20 minuuttia 185 asteessa.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Jauha pesto ja sekoita pastan joukkoon.
  • Revi salaatti kulhoon, lisää pasta ja juurekset.

VINKKI! Jos nautit pastasalaatin kylmänä, anna ainesten jäähtyä ennen kuin sekoitat salaatin.


Newsletter background