Uunijuures-pesto-pastasalaatti

30 minuuttia
600 kcal

Loihdimme herkullisen pastasalaatin, jossa maistuvat pesto ja paahdetut juurekset. Tämä arkiruokien sankari pelastaa päivän, kun ruokaa on saatava pöytään nopeasti ja mahdollisimman vähällä vaivalla.

Uunijuures-pesto-pastasalaatti

VATSA TÄYTEEN maukkaalla pastasalaatilla!

© Thomas Dahl

Uunijuures-pesto-pastasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 133 g maa-artisokkaa
  • 133 g porkkanaa
  • ⅔ rkl oliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 166 g tagliatellepastaa
  • friseesalaatti

Pesto:

  • 2 kourallinen basilikaa
  • ⅓ dl rapsiöljyä
  • 10 g parmesaania
  • valkosipulinkynttä
  • 6⅔ g pinjansiemeniä
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Kuori ja paloittele maaartisokat ja porkkanat. Sekoita joukkoon oliiviöljy, suolaa ja pippuria.
  • Kypsennä 20 minuuttia 185 asteessa.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Jauha pesto ja sekoita pastan joukkoon.
  • Revi salaatti kulhoon, lisää pasta ja juurekset.

VINKKI! Jos nautit pastasalaatin kylmänä, anna ainesten jäähtyä ennen kuin sekoitat salaatin.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background