Aina hyvässä iskussa – 28 päivän ravinto- ja treeniohjelma

Onko elintapojen muuttamineen terveellisempään suuntaan vaikea rasti? Tämä starttipaketti voi tarjota juuri sinulle sopivan tavan muuttaa tottumuksiasi!

Terveelliset tottumukset – pysyvästi

Aloita uusi elämäntapa tällä 28 päivän ravinto- ja treeniohjelmalla

4 viikon mittainen Aina hyvässä iskussa -ohjelma auttaa terveellisen elämäntavan alkuun, minkä jälkeen uusia tottumuksia jatketaan itsenäisesti.

Ohjelmaan kuuluvat viikoittaiset päivän pääateriaehdotukset ja kevyet reseptit, jotka tekevät kylläseksi, sekä treenivideokirjaston havainnolliset ja selkeät harjoitteet.

KUNTO PLUSsan tilaajana saat edelleen viikon ruokalistat ja treenivideokirjaston koko tarjonnan, voit valita jatkossakin itsellesi sopivat treeniohjelmat ja saat edelleen ateriaehdotukset sekä sadat terveelliset reseptit käyttöösi.

Ohjattu treeni

Tilaajana saat pääsyn KAIKKIIN KUNTO PLUSsan treenivideoihin.

Aina hyvässä iskussa -ohjelmaan kuuluu 4 viikkotreeniä, ma, ke ja pe ja yhtenä päivänä viikoloppuna. Kaksi viikkotreeneistä on Pikatreenejä, jotka kiinteyttävät ja vahvistavat koko kehoa. Yhtenä päivänä panostetaan tiettyyn kehon osaan ja kerran viikossa kokeillaan vaihtelun vuoksi jotakin aivan muuta liikunnan lajia, kuten juoksua tai joogaa.

Jokainen viikko aloitetaan pehmeästi 10 min ohjelmalla – arkipäivinä treeniohjelmat ovat kestoltaan 10–30 min, joten treenata ehtii myös kiireen keskellä. Lisäksi viikon treenien suoritusjärjestystä voi vaihtaa vapaasti, kunhan pitää treenipäivien välissä aina vapaapäivän, että elimistö ehtii palautua.

Treenaa videolta asiantuntijan kanssa ja hyödynnä videojen teknisiä ominaisuuksia:

  • Joka treenille on lämmittelyohjelma
  • Voit hypätä tuttujen harjoitteiden ohi.
  • Voit palata takaisin ja pysäyttää kuvan sekä katsoa uudet harjoitteet etukäteen omina videoinaan.

Valitset oman tasosi ja päivän ohjelman keston itse. Ohjelmiin ei tarvita välineitä.

Herkullista, terveellistä ja helppoa ruokaa

Ei paniikkiostoksia marketista tai stressiä siitä, ettei keksi, mitä laittaisi ruuaksi. KUNTO PLUSsan ruokalista helpottaa ruokastosten tekemistä ja auttaa syömään monipuolisesti, terveellisesti ja kevyesti.

Tilaajana saat viikon ruokalistan, jossa on ateriaehdotuksen viikon 5 päivälle ja bonusresepti viikonlopuksi – jälkiruoka, juoma, tarjottavaa vieraille tms.

*28 päivän ohjelmaan kuuluu ateriaehdotus JOKAISELLE päivälle.

Ruokalistan periaatteet

  • Valmista enintään 30 minuutissa
  • Enintään 650 kcal annoksessa
  • Vähintään 1 kala-ateria jan1 kasvisruoka viikossa.

Etkö pääse ruokalistoihin? Ruokalistat ovat tarjolla tilaajille. Kokeile nyt 2 viikkoa 0 eurolla.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu, niin pääset sisään.

Newsletter background