Broilerilla ja kaalisalaatilla täytetyt parsakaalirieskat

30 minuuttia
372 kcal

Tämä gluteeniton ja superterveellinen herkkuateria onnistuu helposti ja nopeasti. Puolessa tunnissa valmistat rieskat, paistat broilerin, paloittelet kasvikset ja kokoat aterian, joka vie kielen mennesssään.

Broilerilla ja kaalisalaatilla täytetyt parsakaalirieskat

Broilerilla ja kaalisalaatilla täytetyt parsakaalirieskat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerin rintafilettä
  • ½ rkl öljyä
  • 1 tl kuminaa
  • 1 tl korianteria
  • 1 tl paprikaa

Parsakaalirieskat, 4 kpl

  • ½ parsakaalia
  • 2 munaa
  • ½ rkl psylliumjauhetta
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 1 rkl mantelijauhoa
  • seesaminsiemeniä

Coleslaw-kaalisalaatti

  • ¼ suippokaalia
  • 1 porkkana
  • ½ punasipulia

Kastike

  • 1 rkl dijoninsinappia
  • 1 tl siirappia
  • 2 rkl omenaviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl kuminaa
  • 2 tl majoneesia
  • 1 dl rahkaa
  • merisuolaa
  • pippuria

Koristeeksi

  • lehtipersiljaa
  • punasipulia
  • 1 limetti

Broilerilla ja kaalisalaatilla täytettyjen parsakaalirieskojen valmistus

  • Sekoita marinadi öljystä ja mausteista ja pane broilerifileet marinoitumaan.
  • Leikkaa parsakaalista kanta pois ja hienonna. Sekoita parsakaali, munat, psylliumjauhe, leivinjauhe ja mantelijauho tasaiseksi taikinaksi.
  • Jaa taikina 4 kekoon leivinpaperin päälle. Tasoita ja levitä lusikalla Ripottele kahden päälle seesamin­siemeniä. Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.
  • Sekoita kastike ja suikaloi suippokaali, porkkana ja sipuli joukkoon.
  • Paista broilerifileet kypsiksi, noin 5–7 minuuttia molemmin puolin.
  • Pane parsakaalirieskat lautasille. Nosta päälle iso lusikallinen cole­slaw-salaattia ja broilerifile. Lisää persiljasilppua ja punasipuliviipaleita. Nosta toiset rieskat kanneksi. Koristele annokset limettilohkoilla ja tarjoa loppu coleslaw-salaatti lisäkkeenä.