Parsakaalileipä

35 minuuttia
98 kcal

Etkö saa syötyä suositeltua 600 grammaa kasviksia päivässä? Piilota ne leipään! Näissä resepteissä on käytetty runsaasti maukkaita kasviksia, jotka tuovat leipiin väriä, makua ja pitkään kylläisenä pitävää kuitua.

Parsakaalileipä

Parsakaalileipä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • parsakaali, n. 300 g
  • 1 munaa
  • 1 rkl mantelijauhoa
  • kukkurainen tl psylliumia
  • ⅓ tl suolaa

Parsakaalileivän valmistus

  • Hienonna parsakaalin kukinnot tehosekoittimessa pieneksi muruksi.

  • Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi joko käsin tai tehosekoittimessa.

  • Anna taikinan seistä 10 minuuttia, jotta psyllium ehtii turvota.

  • Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille puolen sentin vahvuiseksi neliöksi.

  • Paista leipää 18-20 minuuttia 175-asteisessa uunissa.

  • Anna jäähtyä ja leikkaa kuudeksi neliön muotoiseksi palaksi.

Lue lisää superterveellisestä parsakaalista!