Parsakaalileipä
6 kpl
TARVITTAVA AIKA
Valmisteluaika: 15 minuuttia
Valmistusaika: 20 minuuttia
Aika yhteensä: 35 minuuttia
AINEKSET
1 parsakaali, n. 300 g
3 munaa
3 rkl mantelijauhoa
1 kukkurainen tl psylliumia
1 tl suolaa
Parsakaalileivän valmistus
- Hienonna parsakaalin kukinnot tehosekoittimessa pieneksi muruksi.
- Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi joko käsin tai tehosekoittimessa.
- Anna taikinan seistä 10 minuuttia, jotta psyllium ehtii turvota.
- Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille puolen sentin vahvuiseksi neliöksi.
- Paista leipää 18-20 minuuttia 175-asteisessa uunissa.
- Anna jäähtyä ja leikkaa kuudeksi neliön muotoiseksi palaksi.
Ravintoarvo/kpl
Energiaa: 98 kcal
Proteiinia: 7,8 g
Rasvaa: 5,6 g
Hiilihydraattia: 4,8 g
Kuitua: 2,6 g