Tex-mex kanapizza tortillapohjalla

30 minuuttia
563 kcal

Pizza on suosittu valinta varsinkin viikonloppuna. Me laadimme tex-mex kanapizzan, joka on niin terveellinen, että sitä voi syödä milloin vain, ja se valmistuu puolessa tunnissa.

Meksikolainen kanapizza – tortillapohja

TORTILLALETUT TOIMIVAT – nopeana pizzapohjana.

© wichmann+bendtsen

Tex-mex kanapizza tortillapohjalla

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle / 2 pizzaa

Pohja

  • 2 täysjyvätortillalettua
  • 1 hienonnettu chilipalko
  • 60 g maissia
  • 60 g mustia tölkkipapuja
  • 4 rkl cheddarjuustoraastetta
  • 1 kourallista korianteria

Mausteinen broileri

  • 2 broilerin rintafilettä
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl texmex-maustesekoitusta

Tomaattikastike

  • 2 dl paseerattua tomaattia
  • 140 g tomaattipyrettä
  • ½ rkl hunajaa
  • 1 rkl oreganoa
  • ½ tl valkosipulijauhetta
  • ½ tl sipulijauhetta
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Paista broilerit öljyssä ja revi kahdella haarukalla suikaleiksi. Lisää mausteet, sekoita ja jatka paistamista 1 minuutti.
  • Sekoita tomaattikastikkeen ainekset.
  • Levitä 2 rkl tomaattikastiketta molemmille tortillaletuille, lisää juustoraaste, broileri, chili, maissi ja valutetut pavut.
  • Paista 200 asteessa noin 5 minuuttia. Ne ovat valmiita kun juusto on sulanut ja ruskistunut kauniisti. Ripottele pinnalle korianteria.

VINKKI! Pakasta loppu tomaattikastike jääpalamuotissa tulevaa käyttöä varten.


Newsletter background