Tex-mex kanapizza tortillapohjalla

30 minuuttia
563 kcal

Pizza on suosittu valinta varsinkin viikonloppuna. Me laadimme tex-mex kanapizzan, joka on niin terveellinen, että sitä voi syödä milloin vain, ja se valmistuu puolessa tunnissa.

Meksikolainen kanapizza – tortillapohja

TORTILLALETUT TOIMIVAT – nopeana pizzapohjana.

© wichmann+bendtsen

Tex-mex kanapizza tortillapohjalla

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle / 2 pizzaa

Pohja

  • 2 täysjyvätortillalettua
  • 1 hienonnettu chilipalko
  • 60 g maissia
  • 60 g mustia tölkkipapuja
  • 4 rkl cheddarjuustoraastetta
  • 1 kourallista korianteria

Mausteinen broileri

  • 2 broilerin rintafilettä
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl texmex-maustesekoitusta

Tomaattikastike

  • 2 dl paseerattua tomaattia
  • 140 g tomaattipyrettä
  • ½ rkl hunajaa
  • 1 rkl oreganoa
  • ½ tl valkosipulijauhetta
  • ½ tl sipulijauhetta
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Paista broilerit öljyssä ja revi kahdella haarukalla suikaleiksi. Lisää mausteet, sekoita ja jatka paistamista 1 minuutti.
  • Sekoita tomaattikastikkeen ainekset.
  • Levitä 2 rkl tomaattikastiketta molemmille tortillaletuille, lisää juustoraaste, broileri, chili, maissi ja valutetut pavut.
  • Paista 200 asteessa noin 5 minuuttia. Ne ovat valmiita kun juusto on sulanut ja ruskistunut kauniisti. Ripottele pinnalle korianteria.

VINKKI! Pakasta loppu tomaattikastike jääpalamuotissa tulevaa käyttöä varten.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background