Poke bowl tuoreesta tonnikalasta, avokadosta ja tahinista

30 minuuttia
462 kcal

Herkullinen poke bowl sisältää tonnikalaa, mangoa, avokadoa, punaista suippokaalia, sokeriherneitä ja tahinikastiketta. Nappaa resepti täältä.

Poke bowl tonnikala avokado

JOLLET HALUA SYÖDÄ TONNIKALAA RAAKANA – vaihda se paistettuihin broilerikuutioihin. Tulee varmasti hyvää.

© wichmann+bendtsen

Poke bowl tonnikalasta ja avokadosta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g kukkakaalia
  • 150 g punaista suippokaalia
  • 100 g sokeriherneitä
  • 150 g mangoa
  • 1 avokado
  • 100 g kurkkua
  • 150 g sushilaatuista tonnikalaa
  • seesaminsiemeniä
  • korianteria
  • limetti

Tahinikastike:

  • 1 rkl tahinitahnaa
  • 1 tl soijakastiketta
  • ½ rkl vaaleaa hunajaa
  • 3 rkl vettä
  • 1 limetti

Valmistus

  • Silppua kukkakaali ja suikaloi kaali. Puolita sokeriherneet, kuutioi mango ja viipaloi avokado.
  • Viipaloi kurkku mandoliinilla tai kuorimisveitsellä. Paloittele tonnikala.
  • Jaa ainekset kulhoihin. Ripottele päälle seesaminsiemenet ja korianterisilppu.
  • Sekoita tahini, soijakastike, hunaja, vesi ja puolen limetin mehu kastikkeeksi. Lohko toinen limetinpuolikas. Tarjoa kulhojen kanssa.

VINKKI Pehmeitä ja kovia kasviksia yhdistelemällä syntyy mielenkiintoinen ja mukavasti purtavaa tarjoava kulho.