vihannesspagettia, pinaattia, parsaa ja lohta

Vihannesspagetti, pinaattipesto ja paistettu lohi

Raikas kesäkurpitsaspagetti pinaattipeston ja paistetun lohen kanssa tuo lautaselle kesäisiä makuja.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016 teksti Michelle Kristensen

Vihannesspagettia, pinaattipestoa ja lohta

2 annosta

½ kesäkurpitsaa
6 retiisiä
8 parsaa

Vaihda tavallinen pasta kesäkurpitsapastaan – voit karistaa kilon kuukaudessa!

Pesto
100 g pinaattia
22 g manteleita
20 g parmesaaniraastetta
½ tl suolaa
1 valkosipulinkynsi
1 tl oliiviöljyä
(1 rkl vettä)
½ luomusitruunan mehu ja kuori

Lohi
2 annospalaa lohifileetä
1 tl ryytineidonsiemeniä (tai seesaminsiemeniä)
Merisuolaa, pippuria myllystä
¼ luomusitruunan mehu ja kuori
Pinaatinlehtiä ja ituja pediksi

Valmistus

  • Vihannesspagetti: Leikkaa kasvikset suikaleiksi mandoliinileikkurilla tai suikaloi kuorimaveitsellä.
  • Pesto: Paahda manteleita paistinpannussa 4 minuuttia. Anna jäähtyä. Pane kaikki pestoainekset tehosekoittimeen ja soseuta ne tasaiseksi tahnaksi.
  • Lohi: Mausta lohi limetillä, ripottele pinnalle siemenet. Paista 175-asteisessa (kiertoilma)uunissa 15 minuuttia.


Vihannessorvi on korvaamaton apu kasvisspagetin valmistuksessa! Nyt saat vihannessorvin sekä 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä hintaan 14,90 €!

 

Ravintosisältö/annos
Energiaa: 344 kcal 
Proteiinia: 27,5 g
Rasvaa: 22,5 g
Hiilihydraatteja: 10,5 g
Kuitua: 3,4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee