Grillattua kalaa ja papusalaatti

30 minuuttia
359 kcal

Simppeli, kesän makuinen ja nopea ruoka.

Grillattua kalaa ja papusalaatti

GRILLATTUA KALAA JA PAPUSALAATTI – Vaihda parmesaani välillä fetaan tai pähkinärouheeseen.

© wichmann+bendtsen

Grillattua kalaa ja papusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Papusalaatti

  • 200 g vihreitä papuja
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • ½ keltaista paprikaa
  • ½ punasipulia
  • 50 g rucolaa
  • 30 g parmesaania
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Grillattu kala

  • 300 g vaaleaa kalaa
  • 2 tl oliiviöljyä
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • ½ sitruunan mehu

Valmistus

  • Napsi pavuista päät pois. Kaada kiehuvaa vettä päälle 2 minuutiksi, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
  • Puolita tomaatit ja viipaloi paprika ja sipuli.
  • Vuole parmesaanista lastuja.
  • Sekoita salaattiainekset.
  • Viimeistele salaatti parmesaanilla, sitrunamehulla, suolalla ja pippurilla.
  • Sipaise kalapalat öljyllä ja grillaa kuumalla grillipannulla noin 3 mi- nuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla.

VINKKI! Punasipulista saa miedompaa kun liottaa viipaleita 10 minuuttia jäävedessä.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background