Grillattua kalaa ja papusalaatti

30 minuuttia
359 kcal

Simppeli, kesän makuinen ja nopea ruoka.

Grillattua kalaa ja papusalaatti

GRILLATTUA KALAA JA PAPUSALAATTI – Vaihda parmesaani välillä fetaan tai pähkinärouheeseen.

© wichmann+bendtsen

Grillattua kalaa ja papusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Papusalaatti

  • 200 g vihreitä papuja
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • ½ keltaista paprikaa
  • ½ punasipulia
  • 50 g rucolaa
  • 30 g parmesaania
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Grillattu kala

  • 300 g vaaleaa kalaa
  • 2 tl oliiviöljyä
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • ½ sitruunan mehu

Valmistus

  • Napsi pavuista päät pois. Kaada kiehuvaa vettä päälle 2 minuutiksi, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
  • Puolita tomaatit ja viipaloi paprika ja sipuli.
  • Vuole parmesaanista lastuja.
  • Sekoita salaattiainekset.
  • Viimeistele salaatti parmesaanilla, sitrunamehulla, suolalla ja pippurilla.
  • Sipaise kalapalat öljyllä ja grillaa kuumalla grillipannulla noin 3 mi- nuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla.

VINKKI! Punasipulista saa miedompaa kun liottaa viipaleita 10 minuuttia jäävedessä.