Grillattua kalaa ja papusalaatti

30 minuuttia
359 kcal

Simppeli, kesän makuinen ja nopea ruoka.

Grillattua kalaa ja papusalaatti

GRILLATTUA KALAA JA PAPUSALAATTI – Vaihda parmesaani välillä fetaan tai pähkinärouheeseen.

© wichmann+bendtsen

Grillattua kalaa ja papusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Papusalaatti

  • 200 g vihreitä papuja
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • ½ keltaista paprikaa
  • ½ punasipulia
  • 50 g rucolaa
  • 30 g parmesaania
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Grillattu kala

  • 300 g vaaleaa kalaa
  • 2 tl oliiviöljyä
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • ½ sitruunan mehu

Valmistus

  • Napsi pavuista päät pois. Kaada kiehuvaa vettä päälle 2 minuutiksi, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
  • Puolita tomaatit ja viipaloi paprika ja sipuli.
  • Vuole parmesaanista lastuja.
  • Sekoita salaattiainekset.
  • Viimeistele salaatti parmesaanilla, sitrunamehulla, suolalla ja pippurilla.
  • Sipaise kalapalat öljyllä ja grillaa kuumalla grillipannulla noin 3 mi- nuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla.

VINKKI! Punasipulista saa miedompaa kun liottaa viipaleita 10 minuuttia jäävedessä.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background