Terveellisiä reseptejä Päivällinen Grillattua... Grillattua kalaa ja papusalaatti 30 minuuttia 359 kcal Simppeli, kesän makuinen ja nopea ruoka. Teksti: Maria Christensen 7. tammikuuta 2022 GRILLATTUA KALAA JA PAPUSALAATTI – Vaihda parmesaani välillä fetaan tai pähkinärouheeseen. © wichmann+bendtsen Grillattua kalaa ja papusalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta Papusalaatti 200 g vihreitä papuja 200 g kirsikkatomaatteja ½ keltaista paprikaa ½ punasipulia 50 g rucolaa 30 g parmesaania 1 rkl oliiviöljyä 1 sitruunan mehu merisuolaa mustapippuria Grillattu kala 300 g vaaleaa kalaa 2 tl oliiviöljyä ½ tl suolaa mustapippuria ½ sitruunan mehu Valmistus Napsi pavuista päät pois. Kaada kiehuvaa vettä päälle 2 minuutiksi, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Puolita tomaatit ja viipaloi paprika ja sipuli. Vuole parmesaanista lastuja. Sekoita salaattiainekset. Viimeistele salaatti parmesaanilla, sitrunamehulla, suolalla ja pippurilla. Sipaise kalapalat öljyllä ja grillaa kuumalla grillipannulla noin 3 mi- nuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla. VINKKI! Punasipulista saa miedompaa kun liottaa viipaleita 10 minuuttia jäävedessä. KalaPavutSalaatti