Cheddarjuusto-pinaatti-quesadilla

20 minuuttia
298 kcal

Quesadillat ovat nopeita tehdä. Käytä hyvää, täyteläistä juustoa ja levitä se tasaisesti. Juusto liimaa tortillaletun puolikkaat yhteen sulaessaan.

Quesadillan sisällä on juustoa

QUESADILLAT Herkkuja jotka nousevat epäilemättä korkealle suosikkiruokalistalla.

© wichman+bendtsen

Cheddarjuusto-pinaatti-quesadilla

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 ANNOSTA

  • ¾ dl paksua jogurttia
  • sitruunamehua
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • ½ punainen paprika
  • 4 rkl enchilada-tai salsa­ kastiketta
  • 2 täysjyvätortillaa
  • 40 g cheddarraastetta
  • 2 kourallista lehtipinaattia
  • napostelukasviksia

Valmistus

  • Mausta jogurtti sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla ja pane jääkaappiin.
  • Suikaloi paprika.
  • Levitä enchilada-tai salsakastike, paprika ja juustoraaste tortilloille, mausta suolalla ja pippurilla.
  • Paista pannulla kunnes juusto päällä sulaa. Lisää kourallinen pinaattia toiselle puoliskolle ja taita tortilla puolikuuksi. Paista vielä pari minuuttia molemmin puolin.
  • Tarjoa lämpimänä dippikastikkeen ja napostelukasvisten kanssa.

VINKKI Quesadilla on puoli- kuun muotoon taitettu, pannulla kuumennettu tortillalettu juustolla ja suolaisilla täytteillä.
VINKKI Pavuilla ja pinaatilla saa tortilloihin lisää proteiinia.

Kunto Plus 14/2023