Pinaatti-lohitäytteinen munakasrulla

Salamannopea päivällisohje.

torstai 1. lokakuuta 2015 teksti M. Kreutzer ja A. Larsen

Pinaatti-lohitäytteinen munakasrulla

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 10 minuuttia

AINEKSET

200 g pieniä pinaatinlehtiä

3 tl ekstra neitsytoliiviöljyä merisuolaa ja mustapippuria

2 suurta munaa (+ 2 rkl vettä)

100 g lämminsavulohta

1 pieni kourallinen tilliä

1 suuri kourallinen vesikrassia

Ohje

  • Huuhdo ja valuta pinaatinlehdet.
  • Pane pinaatti, 1 tl oliiviöljyä ja ripaus suolaa kattilaan.
  • Kuumenna, kunnes pinaatti painuu kasaan.
  • Kumoa siivilään valumaan ja painele neste lusikalla pois.
  • Valmista munakasrullat yksi kerrallaan:
    Riko yhden munan rakenne (sekoita joukkoon 1 rkl vettä) ja lisää ripaus suolaa sekä pippuria.
  • Kuumenna pienessä pinnoitetussa paistinpannussa 1 tl öljyä, lisää munamassa ja paista siitä ohut munakas.
  • Anna paistua niin kauan, että munakasmassa hyytyy, käännä kannen avulla ja paista toiseltakin puolelta.
  • Nosta munakas leivinpaperin päälle.
  • Levitä päälle pinaatti, lohi ja tilli. Kääri rullalle ja leikkaa vinottain kahtia. Valmista toinen samalla tavoin.
  • Tarjoa vesikrassin kanssa.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 236 kcal

Proteiinia: 20,8 g

Rasvaa: 15,6 g

Hiilihydraattia: 4,6 g

Kuitua: 2,1 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee