Pinaatti-lohitäytteinen munakasrulla

Salamannopea päivällisohje.

torstai 1. lokakuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Pinaatti-lohitäytteinen munakasrulla

2 annosta

200 g pieniä pinaatinlehtiä
3 tl ekstra neitsytoliiviöljyä merisuolaa ja mustapippuria
2 suurta munaa (+ 2 rkl vettä)
100 g lämminsavulohta
1 pieni kourallinen tilliä
1 suuri kourallinen vesikrassia


Ohje

  • Huuhdo ja valuta pinaatinlehdet.
  • Pane pinaatti, 1 tl oliiviöljyä ja ripaus suolaa kattilaan.
  • Kuumenna, kunnes pinaatti painuu kasaan.
  • Kumoa siivilään valumaan ja painele neste lusikalla pois.
  • Valmista munakasrullat yksi kerrallaan:
    Riko yhden munan rakenne (sekoita joukkoon 1 rkl vettä) ja lisää ripaus suolaa sekä pippuria.
  • Kuumenna pienessä pinnoitetussa paistinpannussa 1 tl öljyä, lisää munamassa ja paista siitä ohut munakas.
  • Anna paistua niin kauan, että munakasmassa hyytyy, käännä kannen avulla ja paista toiseltakin puolelta.
  • Nosta munakas leivinpaperin päälle.
  • Levitä päälle pinaatti, lohi ja tilli. Kääri rullalle ja leikkaa vinottain kahtia. Valmista toinen samalla tavoin.
  • Tarjoa vesikrassin kanssa.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee