Pinaatti-lohitäytteinen munakasrulla

10 minuuttia
236 kcal

Salamannopea päivällisohje.

Pinaatti-lohitäytteinen munakasrulla

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g pieniä pinaatinlehtiä
  • 3 tl ekstra neitsytoliiviöljyä merisuolaa ja mustapippuria
  • 2 suurta munaa (+ 2 rkl vettä)
  • 100 g lämminsavulohta
  • 1 pieni kourallinen tilliä
  • 1 suuri kourallinen vesikrassia

Ohje

  • Huuhdo ja valuta pinaatinlehdet.

  • Pane pinaatti, 1 tl oliiviöljyä ja ripaus suolaa kattilaan.

  • Kuumenna, kunnes pinaatti painuu kasaan.

  • Kumoa siivilään valumaan ja painele neste lusikalla pois.

  • Valmista munakasrullat yksi kerrallaan:

    Riko yhden munan rakenne (sekoita joukkoon 1 rkl vettä) ja lisää ripaus suolaa sekä pippuria.

  • Kuumenna pienessä pinnoitetussa paistinpannussa 1 tl öljyä, lisää munamassa ja paista siitä ohut munakas.

  • Anna paistua niin kauan, että munakasmassa hyytyy, käännä kannen avulla ja paista toiseltakin puolelta.

  • Nosta munakas leivinpaperin päälle.

  • Levitä päälle pinaatti, lohi ja tilli. Kääri rullalle ja leikkaa vinottain kahtia. Valmista toinen samalla tavoin.

  • Tarjoa vesikrassin kanssa.