Huuhdo ja valuta pinaatinlehdet.
Pane pinaatti, 1 tl oliiviöljyä ja ripaus suolaa kattilaan.
Kuumenna, kunnes pinaatti painuu kasaan.
Kumoa siivilään valumaan ja painele neste lusikalla pois.
Valmista munakasrullat yksi kerrallaan:
Riko yhden munan rakenne (sekoita joukkoon 1 rkl vettä) ja lisää ripaus suolaa sekä pippuria.
Kuumenna pienessä pinnoitetussa paistinpannussa 1 tl öljyä, lisää munamassa ja paista siitä ohut munakas.
Anna paistua niin kauan, että munakasmassa hyytyy, käännä kannen avulla ja paista toiseltakin puolelta.
Nosta munakas leivinpaperin päälle.
Levitä päälle pinaatti, lohi ja tilli. Kääri rullalle ja leikkaa vinottain kahtia. Valmista toinen samalla tavoin.
Tarjoa vesikrassin kanssa.