One pot -pasta lohesta, pinaatista ja herneistä
Reilusti täysjyvää –

taatusti maukasta ja täyttävää.

© wichmann+bendtsen

Yhden padan lohi-pinaatti-hernepasta

Pasta, joka syntyy kuin itsestään. Helppoa kuin mikä! Tämä one pot -pasta tarjoillaan lohen, pinaatin ja herneiden kanssa, valmistuu käden käänteessä ja jättää vähän tiskiä.

torstai 20. helmikuuta 2020 teksti S. Leth

Yhden padan lohi-pinaatti-hernepasta

4 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 20 minuuttia

Aika yhteensä: 25 minuuttia

AINEKSET

400 g nahatonta lohifilettä

1 sipuli

300 g täysjyväpennepastaa

2 dl ruokakermaa, 10 % rasvaa

5 dl kasvislientä

½ sitruunan mehu

150 g lehtipinaattia

3 dl pakasteherneitä

merisuolaa

mustapippuria

Valmistus

  • Kuutioi lohi ja hienonna sipuli pataan.

  • Lisää kerma, kasvisliemi, sitruunamehu, pinaatti, herneet ja mausteet.

  • Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen, kunnes pasta on kovankypsää, 15–20 minuuttia.

VINKKI!Anna lohipastan hautua muutama minuutti kannen alla ennen tarjoilua. Liemi imeytyy pastaan ja maku tasaantuu parhaimmilleen.

Næringsindhold i one pot-pasta pr. person

Energiaa: 547 kcal

Proteiinia: 34 g

Rasvaa: 18 g

Hiilihydraattia: 68 g

Kuitua: 11 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee