Yhden padan lohi-pinaatti-hernepasta
4 annosta
TARVITTAVA AIKA
Valmisteluaika: 5 minuuttia
Valmistusaika: 20 minuuttia
Aika yhteensä: 25 minuuttia
AINEKSET
400 g nahatonta lohifilettä
1 sipuli
300 g täysjyväpennepastaa
2 dl ruokakermaa, 10 % rasvaa
5 dl kasvislientä
½ sitruunan mehu
150 g lehtipinaattia
3 dl pakasteherneitä
merisuolaa
mustapippuria
Valmistus
Kuutioi lohi ja hienonna sipuli pataan.
Lisää kerma, kasvisliemi, sitruunamehu, pinaatti, herneet ja mausteet.
Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen, kunnes pasta on kovankypsää, 15–20 minuuttia.
VINKKI!Anna lohipastan hautua muutama minuutti kannen alla ennen tarjoilua. Liemi imeytyy pastaan ja maku tasaantuu parhaimmilleen.
Næringsindhold i one pot-pasta pr. person
Energiaa: 547 kcal
Proteiinia: 34 g
Rasvaa: 18 g
Hiilihydraattia: 68 g
Kuitua: 11 g