Yhden padan lohi-pinaatti-hernepasta

25 minuuttia
547 kcal

Pasta, joka syntyy kuin itsestään. Helppoa kuin mikä! Tämä one pot -pasta tarjoillaan lohen, pinaatin ja herneiden kanssa, valmistuu käden käänteessä ja jättää vähän tiskiä.

One pot -pasta lohesta, pinaatista ja herneistä

REILUSTI TÄYSJYVÄÄ – taatusti maukasta ja täyttävää.

© wichmann+bendtsen

Yhden padan lohi-pinaatti-hernepasta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g nahatonta lohifilettä
  • ½ sipuli
  • 150 g täysjyväpennepastaa
  • 1 dl ruokakermaa, 10 % rasvaa
  • 2½ dl kasvislientä
  • ¼ sitruunan mehu
  • 75 g lehtipinaattia
  • 1½ dl pakasteherneitä
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Kuutioi lohi ja hienonna sipuli pataan.

  • Lisää kerma, kasvisliemi, sitruunamehu, pinaatti, herneet ja mausteet.

  • Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen, kunnes pasta on kovankypsää, 15–20 minuuttia.

VINKKI!Anna lohipastan hautua muutama minuutti kannen alla ennen tarjoilua. Liemi imeytyy pastaan ja maku tasaantuu parhaimmilleen.