Lohi-pinaatti-herne-pastapata

25 minuuttia
547 kcal

Pasta, joka syntyy kuin itsestään. Helppoa kuin mikä! Tämä Lohi-pinaatti-herne-one pot -pasta, valmistuu käden käänteessä ja tuottaa vähän tiskiä.

One pot -pasta lohesta, pinaatista ja herneistä

REILUSTI TÄYSJYVÄÄ – taatusti maukasta ja täyttävää.

© wichmann+bendtsen

Lohi-pinaatti-herne-pastapata

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g nahatonta lohifilettä
  • ½ sipuli
  • 150 g täysjyväpennepastaa
  • 1 dl ruokakermaa, 10 % rasvaa
  • 2½ dl kasvislientä
  • ¼ sitruunan mehu
  • 75 g lehtipinaattia
  • 1½ dl pakasteherneitä
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Kuutioi lohi ja hienonna sipuli pataan.
  • Lisää kerma, kasvisliemi, sitruunamehu, pinaatti, herneet ja mausteet.
  • Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen, kunnes pasta on kovankypsää, 15–20 minuuttia.

KUNTO PLUS tarjoaa monia muitakin herkullisia lohireseptejä.

VINKKI!Anna lohipastan hautua muutama minuutti kannen alla ennen tarjoilua. Liemi imeytyy pastaan ja maku tasaantuu parhaimmilleen.