One pot -pasta lohesta, pinaatista ja herneistä
Reilusti täysjyvää –

taatusti maukasta ja täyttävää.

© wichmann+bendtsen

Yhden padan lohi-pinaatti-hernepasta

Pasta, joka syntyy kuin itsestään. Helppoa kuin mikä! Tämä one pot -pasta tarjoillaan lohen, pinaatin ja herneiden kanssa, valmistuu käden käänteessä ja jättää vähän tiskiä.

torstai 20. helmikuuta 2020 teksti S. Leth

Yhden padan lohi-pinaatti-hernepasta

4 annosta

400 g nahatonta lohifilettä 
1 sipuli 
300 g täysjyväpennepastaa  
2 dl ruokakermaa, 10 % rasvaa 
5 dl kasvislientä 
½ sitruunan mehu 
150 g lehtipinaattia 
3 dl pakasteherneitä 
merisuolaa 
mustapippuria

Valmistus

  • Kuutioi lohi ja hienonna sipuli pataan. 

  • Lisää kerma, kasvisliemi, sitruunamehu, pinaatti, herneet ja mausteet. 

  • Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen, kunnes pasta on kovankypsää, 15–20 minuuttia.

VINKKI! Anna lohipastan hautua muutama minuutti kannen alla ennen tarjoilua. Liemi imeytyy pastaan ja maku tasaantuu parhaimmilleen.

Næringsindhold i one pot-pasta pr. person: _FI

Energiaa 547 kcal 
Proteiinia 34 g 
Rasvaa 18 g 
Hiilihydraattia 68 g 
Kuitua 11 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee