Yhden astian chorizo-tomaattipasta

30 minuuttia
484 kcal

Pasta ja tomaattikastike on kestosuosikki monessa ruokapöydässä. Nyt siihen yhdistyy chorizomakkara ja maukas kokonaisuus valmistuu kätevästi yhdessä pannussa. Helppoa ja hyvää!

Italialainen yhden padan chorizo-tomaattipasta

MITÄ KASVISSYÖJILLE? Jätä pois vain chorizomakkara, niin pasta sopii heillekin.

© wichmann+bendtsen

Italialainen yhden padan chorizo-tomaattipasta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ sipuli
  • ½ valkosipulinkynttä
  • 125 g kirsikkatomaatteja
  • ¼ kesäkurpitsaa
  • ½ porkkana
  • 37 g chorizomakkaraa
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 175 g täysjyväspagettia
  • ½ tlk tomaattimurskaa
  • 1½ rkl tomaattipyrettä
  • 3 dl kasvislientä
  • ¼ tl oreganoa
  • ¼ tl basilikaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • parmesaaniraastetta

Valmistus

  • Hienonna sipuli ja valkosipuli. Lohko tomaatit ja raasta kesäkurpitsa ja porkkana.
  • Pilko chorizo.
  • Pane pataan muut ainekset, paitsi basilika ja parmesaani. Kiehauta sekoitellen.
  • Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia, tai kunnes spagetti on kovankypsää.
  • Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Koristele annokset parmesaanilla ja basilikalla.

VINKKI!Kasvissyöjä voi jättää italialaisesta one potista chorizon pois, suikaloida pataan eri värisiä paprikoita ja terästää makua hienonnetulla chilillä.