Suussasulavan täyteläinen pasta-ateria ilman kermaa tai juustoa

Näin valmistat herkullisen pasta-aterian, joka ei ole rasvaisia kermoja tai juustoja nähnytkään!

Kermainen pastakastike saa väistämättä veden kielelle - ja päivän kalorikertymän pompsahtamaan. Täyteläinen koostumus on kuitenkin mahdollista saada aikaan myös ilman energiapitoisuuteen usein syypäänä olevaa kermaa ja juustoa.

Listasimme viisi vinkkiä, joilla valmistat herkullisen ja terveellisemmän pasta-aterian.

Valkoisilla pavuilla täyteläisyyttä

Valkoisilla pavuilla, esimerkiksi cannelini-pavuilla, on täyteläinen koostumus, joten ne sopivat hyvin soseutettaviksi. Lisää joukkoon vaikkapa hieman maitoa, oliiviöljyä, valkosipulia ja valkoviinietikkaa - avot!

Avokadosta pesto pastalle

Valmista avokadosta pehmeä ja täyteläinen pesto pastan kaveriksi sekoittamalla avokadoa, oliiviöljyä, valkosipulia, suolaa, mustapippuria, pinjansiemeniä ja hieman sitruunamehua.

Pähkinöistä pehmeyttä

Pähkinöissä on luonnostaan rasvaa, joten niillä voi saada pasta-ateriaan miellyttävän täyteläistä pehmeyttä. Liota cashwpähkinöitä vedessä yön yli ja surauta tehosekoittimessa valkosipulin, kasvisfondin ja valkoviinietikan kanssa.

Keitä pasta risoton tapaan

Risoton täyteläisyyden salaisuus on siinä, että sitä nestettä lisätään pienissä erissä. Tällöin vapautuu enemmän tärkkelystä, mikä tekee risotosta suussasulavan pehmeää. Sama toimii myös pastan kanssa vastaavalla menetelmällä valmistettuna. Lisää joukkoon lopuksi hieman mantelijuomaa.

Tahinin taikaa

Seesaminsiemenistä valmistettava tahini sopii muuhunkin kuin vain hummukseen! Sekoita joukkoon mantelijuomaa, paprikajauhetta, soijaa, sitruunamehua ja hieman siirappia, ja nauti pastan kera!

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background