2
lohimedaljonkia tai 2 noin 125 g:n palaa lohifilettä
4
tl
oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
100
g
täysjyväpennejä
6
valkosipulinkynttä
½
tl
chilihiutaleita
½
parsakaalia
Rapsiöljyä
4
sitruunaviipaletta
Valmistus
Ripottele lohelle öljyä, suolaa ja pippuria ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Viipaloi valkosipulinkynnet ja paahda kullanruskeiksi pannulla öljytilkassa chilihiutaleiden kanssa. Valuta taluspaperilla ja sekoita pastan joukkoon. Jätä vähän annosten koristeeksi.
Pyyhkäise pannu talouspaperilla. Paista lohimedaljonkeja kuumalla pannulla suunnilleen 3 minuuttia kummaltakin puolelta niin, että kalapalat kypsyvät lähes läpi.
Irrota parsakaalin kukinnot astiaan, pirskota päälle rapsiöljyä ja ripottele suolaa ja pippuria. Kaada kiehuvaa vettä päälle. Odota 1 minuutti ja kaada vesi pois.
Jaa medaljongit, pasta ja parsakaali lautasille. Koristele sitruunalla ja chili-valkosipulilastuilla.