Selaimesi pitää päivittää. Tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhoja selainversioita.
Lue lisää2 annosta
Valmisteluaika: 3 minuuttia
Valmistusaika: 12 minuuttia
Aika yhteensä: 15 minuuttia
200 g liotettuja, keitettyjä kikherneitä* (noin 100 g kuivattuja)
250 g herneitä
2 dl kanalientä tai vettä
2 ruodotonta lohifileetä à 125 g
1 rkl avokadoöljyä tai neitsytoliiviöljyä
kourallinen mintunlehtiä
sitruunamehua
merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
1 kourallinen tillinlatvoja
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 kourallinen herneenversoja
*Kikherneitä kannattaa pakastaa keitettynä annospusseihin.
LUE MYÖS: Täydellinen uunilohi – paisto-opas ja 15 herkullista uunilohireseptiä
Energiaa: 591 kcal
Proteiinia: 42,3 g
Rasvaa: 26,5 g
Hiilihydraattia: 53,9 g
Kuitua: 14,6 g
Parhaat treenivinkit, reseptit ja tuoreimmat tiedot terveysrintamalta.
NYT: Saat 6 kotitreeniohjelmaa, kun tilaat uutiskirjeemme. Kohenna tehokaasti kuntoa vartin treeneillä, jotka voit tehdä vaikka omassa olohuoneessasi!
KUNTO PLUS -uutiskirje tarjoaa artikkeleja terveydestä, vinkkejä treenaamiseen ja herkullisia reseptejä.