Grillilohta ja brokkoliinia

30 minuuttia
487 kcal

Tämä terveellinen ja maukas väripommi valmistuu vain puolessa tunnissa illallispöytään.

Grillilohta ja brokkoliinia

Brokkoliinin voi korvata parsakaalilla. Paloittele myös parsakaalin varret kattilaan.

© wichmann+bendtsen

Grillilohta ja brokkoliinia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 250 g perunoita, pieniä
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 300 g lohta
  • 2 tl oliiviöljyä pannulle tai grilliin
  • 200 g brokkoliinia
  • rapsiöljyä
  • 100 g kirsikka­tomaatteja
  • 2 kevätsipulin vartta
  • kourallinen basilikaa
  • kourallinen tilliä
  • 1 limetin mehu

Valmistus

  • Kuori, kuivaa ja puolita tai lohko perunat. Pirskota päälle öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.
  • Pyyhi lohipalat talouspaperilla. Sipaise parila tai pannu öljyllä ja paista molemmilta puolilta kauniin ruskeaksi, kunnes kala on kypsää mutta vielä mehukasta ja aavistuksen punertavaa.
  • Leikkaa brokkoliinien varrenpäät pois ja lisää kaali kiehuvaan, suolalla ja rapsiöljyllä maustettuun veteen. Keitä 2 minuuttia ja valuta siivilässä.
  • Puolita tomaatit ja silppua sipuli.
  • Jaa perunat ja brokkoliinit lautasille, nosta lohipalat viereen ja koristele annokset tomaatilla, sipulisilpulla ja basilikalla. Purista päälle limettimehua.

Ravintosisältö/annos:

LUE MYÖS Täydellinen uunilohi


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background