Seesamilohta ja täyttävää salaattia
Lohesta saa vitamiineja, kivenäisaineita ja varsinkin hyviä rasvahappoja hyvänmakuisessa muodossa. Tällä kertaa tarjoilemme seesamilohta ja täyttävää, proteiinipitoista salaattia.
Lohesta saa vitamiineja, kivenäisaineita ja varsinkin hyviä rasvahappoja hyvänmakuisessa muodossa. Tällä kertaa tarjoilemme seesamilohta ja täyttävää, proteiinipitoista salaattia.
KALAPÄIVÄ ON PARAS PÄIVÄ! Valmista puolessa tunnissa!
Keitä kvinoa ja edamamepavut pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuori ja kuutioi bataatti. Kypsennä uunissa 200 asteessa 20–30 minuuttia.
Paista manteleita pannulla soijakastikkeessa 8–10 minuuttia.
Revi pinaatti, kuutioi avokado ja raasta punajuuri.
Levitä lohipaloille sinappi ja agavesiirappi. Ripottele päälle seesaminsiemenet. Kypsennä uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.
Sekoita kasvikset salaatiksi.
Yhdistä vinaigretten ainekset ja sekoita kastike salaattiin.
Tarjoa lohi lautasilta ja salaatti lasipurkeista.
VINKKI! Seesaminsiemenet voi halutessaan korvata manteli- tai pähkinärouhella.