Savulohi-pinaattisalaatti

25 minuuttia
243 kcal

Pinaattia kylmäsavulohen, kvinoan, omenan & seesaminsiementen kera - vain 250 kcal.

Kaikki lounasohjeet on suunniteltu sopimaan myös eväiksi.

Savulohi-pinaattisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 40 g vaaleaa kvinoaa (vastaa 40 g keitettyä)
  • Merisuolaa
  • 100 g pinaattia
  • 100 g hapanta, kiinteää ja rapeaa omenaa – esimerkiksi Konsta, Antonovka tai Talvikki
  • 1 limettiä
  • 2 tl mustia seesaminsiemeniä (5 g)
  • 120 g savulohta

Valmistus

Huuhtele ja keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan – 12 minuuttia, ripaus suolaa vedessä.

Huuhtele pinaatti hyvin ja kuivaa talouspaperilla.

Pilko omena (käytä mielellään kiinteitä lajikkeita, kuten Konsta, Antonovka, Talvikki tai Pink Lady) aivan pieniksi kuutioiksi.

Rullaa limettiä pöytää vasten ennen halkaisemista ja puristamista, niin se on mehukkaampi. Purista puolen limetin mehu omenan joukkoon ja kääntele lohkoja.

Lisää kvinoan ja pinaatin päälle lohi, omena, loput limettimehusta ja mustat seesaminsiemenet.

VINKKI: Keitä kerralla iso annos kvinoaa ja pakasta loput. Silloin saat valmiin aineksen nopeaan salaattiin.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background