Parsa-lohipasta

20 minuuttia
589 kcal

Herkullinen ja ravitseva pasta valmistuu vain 20 minuutissa ja sisältää runsaasti hiilihydraatteja, kasviksia ja lohen hyviä rasvahappoja. Käy pöytään!

Parsa-lohipasta

Parsa-lohipasta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g lohta
  • 200 g täysjyväpastaa
  • 200 g vihreää parsaa
  • 1 kourallinen tilliä
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • merisuolaa
  • pippuria

Valmistus

  • Kypsennä lohipalaa uunissa 200 asteessa noin 12 minuuttia.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Katkaise parsojen kuivat kannat siitä kohtaa, mistä ne helposti katkeavat, kuori tarvittaessa varret nuppuun saakka ja keitä 1 minuuttia miedosti suolatussa vedessä. Kaada vesi pois, valuta parsat talouspaperin päällä ja leikkaa suupaloiksi.
  • Paloittele lohi ja silppua tilli.
  • Sekoita lohi, parmesaaniraastetta, parsa, tilli ja oliiviöljy pastan joukkoon ja kuumenna.
  • Tarkista maku ja jaa pasta lautasille. Pyöräytä päälle pippuria myllystä.