Parsa-lohipasta

20 minuuttia
589 kcal

Herkullinen ja ravitseva pasta valmistuu vain 20 minuutissa ja sisältää runsaasti hiilihydraatteja, kasviksia ja lohen hyviä rasvahappoja. Käy pöytään!

Parsa-lohipasta

Parsa-lohipasta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g lohta
  • 200 g täysjyväpastaa
  • 200 g vihreää parsaa
  • 1 kourallinen tilliä
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • merisuolaa
  • pippuria

Valmistus

  • Kypsennä lohipalaa uunissa 200 asteessa noin 12 minuuttia.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Katkaise parsojen kuivat kannat siitä kohtaa, mistä ne helposti katkeavat, kuori tarvittaessa varret nuppuun saakka ja keitä 30 sekuntia miedosti suolatussa vedessä. Kaada vesi pois, valuta parsat talouspaperin päällä ja leikkaa suupaloiksi.
  • Paloittele lohi ja silppua tilli.
  • Sekoita lohi, parsa, tilli ja oliiviöljy pastan joukkoon ja kuumenna.
  • Tarkista maku ja jaa pasta lautasille. Pyöräytä päälle pippuria myllystä.