Pastaa ja saksanpähkinäpestoa

15 minuuttia
600 kcal

Kaipaatko inspiraatiota arkiruuan valmistukseen? Eikö tuntikausien kokkailu innosta pitkän päivän jälkeen? Meillä on ratkaisu: tämä herkullinen ja terveellinen pasta-ateria valmistuu vartissa!

Pastaa ja tomaattia lautasella

Pastaa ja saksanpähkinäpestoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 300 g erivärisiä kirsikkatomaatteja
  • 150 g täysjyväpastaa
  • 40 g saksanpähkinöitä
  • lehtipersiljaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa ja vastajauhettua pippuria
  • parmesaanilastuja

Valmistusohje

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paahda kirsikka-tomaatteja 10 minuuttia.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan väljässä, suolalla maustetussa vedessä.
  • Paahda saksanpähkinät kevyesti kuivalla pannulla ja rouhi ne.
  • Hienonna persilja ja valkosipuli, sekoita, ja lisää joukkoon oliiviöljyä, ripaus suolaa ja jauhettua pippuria.
  • Annostele pasta lautasille ja tarjoile pähkinä-persilja-öljy-valkosipulipeston ja tomaattien kanssa.
  • Vuole päälle muutama lastu parmesaania.

LUE MYÖS: Vauhdita painonpudotusta kesäkurpitsapastalla