Terveellisiä reseptejä Päivällinen Pastaa ja ... Pastaa ja saksanpähkinäpestoa 15 minuuttia 600 kcal Kaipaatko inspiraatiota arkiruuan valmistukseen? Eikö tuntikausien kokkailu innosta pitkän päivän jälkeen? Meillä on ratkaisu: tämä herkullinen ja terveellinen pasta-ateria valmistuu vartissa! Teksti: Anne Larsen 19. joulukuuta 2016 Pastaa ja saksanpähkinäpestoa Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 300 g erivärisiä kirsikkatomaatteja 150 g täysjyväpastaa 40 g saksanpähkinöitä lehtipersiljaa 2 valkosipulinkynttä 2 rkl neitsytoliiviöljyä merisuolaa ja vastajauhettua pippuria parmesaanilastuja Valmistusohje Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paahda kirsikka-tomaatteja 10 minuuttia. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan väljässä, suolalla maustetussa vedessä. Paahda saksanpähkinät kevyesti kuivalla pannulla ja rouhi ne. Hienonna persilja ja valkosipuli, sekoita, ja lisää joukkoon oliiviöljyä, ripaus suolaa ja jauhettua pippuria. Annostele pasta lautasille ja tarjoile pähkinä-persilja-öljy-valkosipulipeston ja tomaattien kanssa. Vuole päälle muutama lastu parmesaania. LUE MYÖS: Vauhdita painonpudotusta kesäkurpitsapastalla KasvisruokaPähkinät