Terveelliset pinaattikauraletut

30 minuuttia
136 kcal

Ota sekoitin esiin ja lisää kuidun, vitamiinien ja hivenaineiden saantia tummanvihreillä kasviksilla kaurapohjaisessa lettutaikinassa.

Pinaattilettuja lautasella

TERVEELLISET TUMMANVIHREÄT KASVIKSET Päivän annos tummanvihreitä vihanneksia on helppo lisätä lettutaikinaan.

© wichmann+bendtsen

Pinaattikauraletut

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 lettua

  • 43 g lehtipinaattia
  • ½ dl maitoa
  • 1 munaa
  • 43 g kaurahiutaleita
  • ⅓ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä paistamiseen

Valmistus

  • Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi lettutaikinaksi ja anna taikinan seistä 10 minuuttia.
  • Paista letut kauniin ruskeiksi, noin 2 minuuttia molemmin puolin. Sipaise pannu öljyllä, jos letut tarttuvat kiinni pannuun.
  • Täytä suolaisilla tai makeilla täytteillä ja tarjoa heti.

VINKKI! Jos pakastat lettuja, pane palat leivinpaperia lettujen väliin, niin ne eivät tartu toisiinsa kiinni.