Terveellisiä reseptejä Letut ja lettutaikina Vahvan vih... Vahvan vihreä savulohitäytteinen pinaattilettu 15 minuuttia 400 kcal Paljon terveellistä pinaattia, paljon proteiinia ja vain vähän hiilareita – onko tässä uusi päivällis- tai lounassuosikki? Teksti: Michelle Kristensen 15. syyskuuta 2014 Vähän hiilihydraattia ja paljon proteiinia. Vahvan vihreä savulohitäytteinen pinaattilettu Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos 4 munaa Iso kourallinen pinaattia 2 tl jauhettua psylliumsiemenkuorta (FiberHusk) ½ tl merisuolaa 1 tl kookosöljyä paistamiseen Täyte 100 g savulohta Kourallinen salaatinlehtiä Kourallinen ituja Kastike ½ luomusitruunan mehu ja raastettu kuori ½ luomuappelsiinin mehu ja raastettu kuori 4 tl oliiviöljyä 2 tl sinappia 2 tl tuoretta tillisilppua 2 tl vettä Ripaus steviasokeria Merisuolaa, mustapippuria Valmistus Kuullota pinaattia pannulla 5 minuuttia. Soseuta pinaatti ja munat tehosekoittimessa taikinaksi. Lisää psyllium ja suola, ja paista räiskälettä miedolla lämmöllä 5–7 minuuttia. Käännä paistamisen puolessa välissä. Sekoita kastikeainekset keskenään. Tarjoa räiskäle lohen ja kasvisten kanssa kastikkeen kera.