Vähän hiilihydraattia ja paljon proteiinia.

Vahvan vihreä savulohitäytteinen pinaattilettu

Paljon terveellistä pinaattia, paljon proteiinia ja vain vähän hiilareita – onko tässä uusi päivällis- tai lounassuosikki?

tiistai 16. syyskuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

1 annos

2 munaa
Iso kourallinen pinaattia
1 tl jauhettua psylliumsiemenkuorta (FiberHusk)
¼ tl merisuolaa
½ tl kookosöljyä paistamiseen

Täyte

50 g savulohta
Kourallinen salaatinlehtiä
Kourallinen ituja

Kastike

¼ luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
¼ luomuappelsiinin mehu ja raastettu kuori
2 tl oliiviöljyä
1 tl sinappia
1 tl tuoretta tillisilppua
1 tl vettä
Ripaus steviasokeria
Merisuolaa, mustapippuria


Valmistus

  • Kuullota pinaattia pannulla 5 minuuttia. Soseuta pinaatti ja munat tehosekoittimessa taikinaksi.
  • Lisää psyllium ja suola, ja paista räiskälettä miedolla lämmöllä 5–7 minuuttia. Käännä paistamisen puolessa välissä.
  • Sekoita kastikeainekset keskenään.
  • Tarjoa räiskäle lohen ja kasvisten kanssa kastikkeen kera.


Letut ja lettutaikina – reseptejä herkullisiin ja terveellisiin lettuihin

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee