Vahvan vihreä savulohitäytteinen pinaattilettu

15 minuuttia
400 kcal

Paljon terveellistä pinaattia, paljon proteiinia ja vain vähän hiilareita – onko tässä uusi päivällis- tai lounassuosikki?

Vähän hiilihydraattia ja paljon proteiinia.

Vahvan vihreä savulohitäytteinen pinaattilettu

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 4 munaa
  • Iso kourallinen pinaattia
  • 2 tl jauhettua psylliumsiemenkuorta (FiberHusk)
  • ½ tl merisuolaa
  • 1 tl kookosöljyä paistamiseen

Täyte

  • 100 g savulohta
  • Kourallinen salaatinlehtiä
  • Kourallinen ituja

Kastike

  • ½ luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
  • ½ luomuappelsiinin mehu ja raastettu kuori
  • 4 tl oliiviöljyä
  • 2 tl sinappia
  • 2 tl tuoretta tillisilppua
  • 2 tl vettä
  • Ripaus steviasokeria
  • Merisuolaa, mustapippuria

Valmistus

  • Kuullota pinaattia pannulla 5 minuuttia. Soseuta pinaatti ja munat tehosekoittimessa taikinaksi.

  • Lisää psyllium ja suola, ja paista räiskälettä miedolla lämmöllä 5–7 minuuttia. Käännä paistamisen puolessa välissä.

  • Sekoita kastikeainekset keskenään.

  • Tarjoa räiskäle lohen ja kasvisten kanssa kastikkeen kera.