Vähän hiilihydraattia ja paljon proteiinia.

Vahvan vihreä savulohitäytteinen pinaattilettu

Paljon terveellistä pinaattia, paljon proteiinia ja vain vähän hiilareita – onko tässä uusi päivällis- tai lounassuosikki?

tiistai 16. syyskuuta 2014 teksti M. Kristensen

Vahvan vihreä savulohitäytteinen pinaattilettu

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 10 minuuttia

Aika yhteensä: 15 minuuttia

AINEKSET

2 munaa

Iso kourallinen pinaattia

1 tl jauhettua psylliumsiemenkuorta (FiberHusk)

¼ tl merisuolaa

½ tl kookosöljyä paistamiseen

Täyte

50 g savulohta

Kourallinen salaatinlehtiä

Kourallinen ituja

Kastike

¼ luomusitruunan mehu ja raastettu kuori

¼ luomuappelsiinin mehu ja raastettu kuori

2 tl oliiviöljyä

1 tl sinappia

1 tl tuoretta tillisilppua

1 tl vettä

Ripaus steviasokeria

Merisuolaa, mustapippuria

Valmistus

  • Kuullota pinaattia pannulla 5 minuuttia. Soseuta pinaatti ja munat tehosekoittimessa taikinaksi.
  • Lisää psyllium ja suola, ja paista räiskälettä miedolla lämmöllä 5–7 minuuttia. Käännä paistamisen puolessa välissä.
  • Sekoita kastikeainekset keskenään.
  • Tarjoa räiskäle lohen ja kasvisten kanssa kastikkeen kera.


ravintosisältö/annos

Energiaa: 400 kcal

Proteiinia: 28 g

Rasvaa: 28 g

Kuitua: 2,8 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee