Broileria ja mustikkachutneyta

30 minuuttia
250 kcal

Mustikka tuo uutta vaihtelua lisuketarjontaan! Kokeile mustikkachutneyta väriksi ja mauksi arjen broilerinfileen kylkeen grillikasvisten kaveriksi.

Broileria, kasviksia ja mustikkachutneyta lautasella

Broileria ja mustikkachutneyta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 400 g kasviksia, esim. paprikaa, kesäkurpitsaa ja munakoisoa
  • 2 broilerin rintafilettä
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl rosmariinisilppua

Broileria, grillikasviksia ja mustikkachutneyta

  • 180 g mustikoita
  • ½ dl vettä
  • ½ rkl rosmariinisilppua
  • 1 rkl balsamicoa

Valmistus

  • Paloittele kasvikset.
  • Mausta kasvikset ja broileri suolalla, pippurilla ja rosmariinilla. Grillaa tai paahda grillipannulla broileri täysin kypsäksi, mutta jätä kasviksiin puruvaraa.
  • Sekoita ja kiehauta chutneyn ainekset kattilassa.
  • Jaa kasvikset ja broileri lautasille. Lisää reilusti chutneyta. Ripottele päälle rosmariinia.

VINKKI! Jos käytät chutneyiin pakastemustikoita, jätä vesi pois ohjeesta.