Munakokkelivokki
Vokki ilman lihaa. Terveellistä, proteiinipitoista ja herkullista.
Vokki ilman lihaa. Terveellistä, proteiinipitoista ja herkullista.
VOKKAAMINEN – onnistuu myös isolla paistinpannulla tai paistokasarissa
Vokkikastike:
Ravista yhteen 5 ainetta: chiliä, limeä, sokeria, soijakastiketta ja vettä, niin kastikkeessa on kaikkia perusmakuja.
Kastikkeen sävyä voi myös muunnella esimerkiksi inkiväärillä, valkosipulilla, kiinalaisella viisimausteella ja yrteillä oman maun mukaan.
VINKKI! Vokkikasviksista tulee maukkaita kun paahdat ne kovalla lämmöllä. Sekoita aineksia koko ajan niin ne eivät pala.
VINKKI! Älä keitä kasviksia kastikkeessa. Paahda ne ensin kuumalla pannulla ja lisää vasta sitten kastike.