Suikaloi porkkanat, puolita sokeriherneet pitkittäin ja paloittele parsakaali.
Kaada nuudeleiden päälle kiehuvaa vettä, anna seistä muutama minuutti ja valuta vesi pois.
Kuumenna tilkka öljyä vokkipannulla. Ruskista paistisuikaleita ja chilisilppua 4–5 minuuttia.
Lisää kasvikset pannulle ja jatka kypsentämistä 3–4 minuuttia. Sekoita joukkoon puolet kastikkeesta ja nuudelit. 5. Ripottele valmiin vokin pinnalle chilisilppua ja tarjoa loppu kastike erikseen.
Vokkikastike
Ravista yhteen 5 ainetta: chiliä, limeä, sokeria, soijakastiketta ja vettä, niin kastikkeessa on kaikkia perusmakuja.
Kastikkeen sävyä voi myös muunnella esimerkiksi inkiväärillä, valkosipulilla, kiinalaisella viisimausteella ja yrteillä oman maun mukaan.
VINKKI! Vokkaus onnistuu myös isolla paistinpannulla tai paistokasarissa.
VINKKI! Vokkiin sopii mikä tahansa nopeasti kypsyvä, murea liha, esimerkiksi possunfile, kalkkuna tai broileri.
VINKKI! Jätä chiliin siemenet jos kaipaat vokkiin lisää potkua.