Lohi-paprikasuippokaalivokki
20 minuutissa syntyy vokki, jossa on väriä, hyviä rasvoja, proteiinia ja kasviksia.
20 minuutissa syntyy vokki, jossa on väriä, hyviä rasvoja, proteiinia ja kasviksia.
LOHIVOKKI – Vokkiin uppoavat jääkaapissa jo vähän nahistumaan päässeet kasvikset. Pyri kuitenkin pilkkomaan pannulle paljon eri värejä, niin saat monipuolisesti vitamiineja ja kivennäisaineita.
Vokkikastike
Ravista yhteen 5 ainetta: chiliä, limeä, sokeria, soijakastiketta ja vettä, niin kastikkeessa on kaikkia perusmakuja.
Kastikkeen sävyä voi myös muunnella esimerkiksi inkiväärillä, valkosipulilla, kiinalaisella viisimausteella ja yrteillä oman maun mukaan.
VINKKI! Kypsä, rasvainen kala irtoaa hyvin pannusta. Odota, että lohi on ruskistunut ennen kuin käännät sen, niin palat pysyvät koossa. Tee vaihteeksi vokki kinkkukuutioista, edamamepavuista tai marinoidusta tofusta.