Seesamilohi-suippokaalikulho

25 minuuttia
584 kcal

Herkullisessa, anti-inflammatorisessa kulhossa on suippokaalia, kasviksia, lohta ja raikas, inkiväärinmakuinen kastike

Seesamilohi-suippokaalikulho, reseptit

SEESAMILOHI-SUIPPOKAALIKULHO – Terveellisen kulhoruuan tekeminen on helpompaa kuin uskotkaan.

© Skovdal Nordic

Seesamilohi-suippokaalikulho

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g lohta
  • ½ dl mustia seesaminsiemeniä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 1½ dl helmispelttiä
  • 250 g suippokaalia
  • ½ kurkku
  • 50 g porkkanaa
  • 100 g vihreää salaattia
  • kevätsipulia

Kastike

  • ½ iso thaichilipalko tai muuta chiliä
  • ½ valkosipulinkynsi
  • ½ tl inkivääriä
  • 1 tl limettimehua
  • ½ rkl kalakastiketta

Så gör du

  • Pyörittele lohipalat seesaminsiemenissä ja paista pannulla oliiviöljyssä noin 2 minuuttia molemmin puolin.
  • Viipaloi jäähtynyt lohi.
  • Keitä ja jäähdytä helmispeltti pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Suikaloi kaali, kurkku ja porkkana.
  • Suikaloi kevätsipuli ja pane se ­kylmään veteen käpristymään.
  • Ryhmittele speltti, suippokaali, kurkku, porkkana, lehtikaali ja kevätsipuli kulhoihin.
  • Koristele kulhot salaatinlehdillä ja jaa lohipalat päälle.
  • Hienonna chili ja valkosipuli ja raasta inkivääri.
  • Sekoita kastike ja pirskota salaattiin. Tarjoa loppu kastike erikseen.

Lisää suippokaalireseptejä täältä.

VINKKI! Korianteri antaa suippokaalisalaatin kastikkeeseen itämaisen säväyksen.


Newsletter background