Terveellisiä reseptejä Päivällinen Seesamiloh... Seesamilohi-suippokaalikulho 25 minuuttia 584 kcal Herkullisessa, anti-inflammatorisessa kulhossa on suippokaalia, kasviksia, lohta ja raikas, inkiväärinmakuinen kastike Teksti: Inge Skovdal 27. lokakuuta 2022 SEESAMILOHI-SUIPPOKAALIKULHO – Terveellisen kulhoruuan tekeminen on helpompaa kuin uskotkaan. © Skovdal Nordic Seesamilohi-suippokaalikulho Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 200 g lohta ½ dl mustia seesaminsiemeniä 1 rkl oliiviöljyä merisuolaa mustapippuria 1½ dl helmispelttiä 250 g suippokaalia ½ kurkku 50 g porkkanaa 100 g vihreää salaattia 1½ kevätsipulia Kastike ½ iso thaichilipalko tai muuta chiliä ½ valkosipulinkynsi ½ tl inkivääriä 1 tl limettimehua ½ rkl kalakastiketta Så gör du Pyörittele lohipalat seesaminsiemenissä ja paista pannulla oliiviöljyssä noin 2 minuuttia molemmin puolin. Viipaloi jäähtynyt lohi. Keitä ja jäähdytä helmispeltti pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi kaali, kurkku ja porkkana. Suikaloi kevätsipuli ja pane se kylmään veteen käpristymään. Ryhmittele speltti, suippokaali, kurkku, porkkana, lehtikaali ja kevätsipuli kulhoihin. Koristele kulhot salaatinlehdillä ja jaa lohipalat päälle. Hienonna chili ja valkosipuli ja raasta inkivääri. Sekoita kastike ja pirskota salaattiin. Tarjoa loppu kastike erikseen. Lisää suippokaalireseptejä täältä. VINKKI! Korianteri antaa suippokaalisalaatin kastikkeeseen itämaisen säväyksen. SalaattiKaaliSuippokaaliLohiKala