Broileri-ruusukaalisalaatti

25 minuuttia
409 kcal

Unohda ylikypsäksi keitetyt ruusukaalit. Raaka ruusukaali on hyvänmakuinen, rapea ja terveellinen salaattiaines. Kokeile ohjettamme, jossa on myös broileria, granaattiomenaa ja manteleita

Broileri-ruusukaalisalaatti, reseptit

RUUSUKAALISALAATTI – Omenakuutiot tai granaattiomenan siemenet antavat broileri-ruusukaalisalaattiin mukavaa hapokkuutta.

© Skovdal Nordic

Broileri-ruusukaalisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g broilerin rintafileitä
  • ½ rkl dijoninsinappia
  • 250 g ruusukaalia
  • 1 omenaa
  • 50 g granaattiomenan siemeniä
  • 10 g manteleita
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Kastike

  • 2 rkl rapsiöljyää
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa

Valmistus

  • Sipaise broileri dijoninsinapilla.
  • Kypsennä 200 asteessa 15 minuuttia ja jäähdytä.
  • Irrota ruusukaalinlehdet ja granaattiomenan siemenet. Kuutioi omena. Sekoita ne ja mantelit.
  • Viipaloi broileri salaattiin ja pirskota päälle vähän öljyä ja juoksevaa hunajaa.
  • Ripottele mausteeksi suolaa ja mustapippuria.

VINKKI! Ruusukaalisalaatti vain paranee kun se saa seistä seuraavaan päivään.