Kalkkunaminestronekeitto

30 minuuttia
396 kcal

Anna yksinkertaisten ja terveellisten klassikkoreseptien lennättää sinut Italiaan.

Kalkkunaminestronekeitto

KALKKUNAMINESTRONEKEITTO – Lisää keittoon vähän lehtipinaattia juuri ennen tarjoilua ja aateloi annokset parmesaanilla.

© wichmann+bendtsen

Kalkkunaminestronekeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ sipuli
  • 75 g kalkkunapekonia
  • 75 g porkkanaa
  • 100 g kesäkurpitsaa
  • 50 g varsiselleriä
  • ¾ tl oliiviöljyä
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • ½ tl chilihiutaleita
  • ½ tl timjamia
  • 1 tl basilikaa
  • ½ tl merisuolaa
  • 3 dl vettä
  • ½ kasvisliemikuutio
  • 50 g täysjyvämakaroneja
  • tuoretta timjamia
  • 1 Viipale täysjyväleipää

Valmistus

  • Hienonna sipuli ja valkosipuli. Pilko pekoni, porkkana, kesäkurpitsa ja varsiselleri.
  • Kuullota sipuli ja pekoni öljyssä.
  • Lisää muut ainekset paitsi pasta ja timjami. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.
  • Katso pastan keittoaika pakkauksesta ja lisää se joukkoon kun aikaa on sopivasti jäljellä. Koristele annokset timjamilla ja tarjoa lisäksi leipää.

VINKKI! Lisää keittoon vähän lehtipinaattia juuri ennen tarjoilua ja aateloi annokset parmesaanilla.

VINKKI! Orzo-jyväpasta tekee keitosta aidosti italialaisen. Voit myös kokeilla nuudeleita ja lisätä ne vasta ihan keittämisen lopussa.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background