Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kalkkunami... Kalkkunaminestronekeitto 30 minuuttia 396 kcal Anna yksinkertaisten ja terveellisten klassikkoreseptien lennättää sinut Italiaan. Teksti: Maria Christensen 7. tammikuuta 2022 KALKKUNAMINESTRONEKEITTO – Lisää keittoon vähän lehtipinaattia juuri ennen tarjoilua ja aateloi annokset parmesaanilla. © wichmann+bendtsen Kalkkunaminestronekeitto Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 valkosipulinkynttä ½ sipuli 75 g kalkkunapekonia 75 g porkkanaa 100 g kesäkurpitsaa 50 g varsiselleriä ¾ tl oliiviöljyä 1 tlk tomaattimurskaa ½ tl chilihiutaleita ½ tl timjamia 1 tl basilikaa ½ tl merisuolaa 3 dl vettä ½ kasvisliemikuutio 50 g täysjyvämakaroneja tuoretta timjamia 1 Viipale täysjyväleipää Valmistus Hienonna sipuli ja valkosipuli. Pilko pekoni, porkkana, kesäkurpitsa ja varsiselleri. Kuullota sipuli ja pekoni öljyssä. Lisää muut ainekset paitsi pasta ja timjami. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Katso pastan keittoaika pakkauksesta ja lisää se joukkoon kun aikaa on sopivasti jäljellä. Koristele annokset timjamilla ja tarjoa lisäksi leipää. VINKKI! Lisää keittoon vähän lehtipinaattia juuri ennen tarjoilua ja aateloi annokset parmesaanilla.VINKKI! Orzo-jyväpasta tekee keitosta aidosti italialaisen. Voit myös kokeilla nuudeleita ja lisätä ne vasta ihan keittämisen lopussa. Keitto