Paprika-papu-kesäkurpitsakeitto

30 minuuttia
455 kcal

Papu ja paprika ne yhteen sopii! Kokeile herkullista kasviskeittoa, joka valmistuu puolessa tunnissa.

Vihanneskeittoa lautasella

Paprika-papu-kesäkurpitsakeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 2 punaista paprikaa
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä viipaleina
  • 6 tl neitsytoliiviöljyä
  • ½ tl chilihiutaleita
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 6 dl kasvislientä
  • ½ luomusitruunaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 200 g kesäkurpitsaa viipaleina
  • 140 g pintopapuja tölkistä
  • basilikaa
  • 2 viipaletta täysjyväleipää

Valmistus

  • Puolita paprikat, paahda 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia ja pane muovipussiin jäähtymään. ­

  • Kuori ja paloittele.

  • Hienonna sipuli ja kuullota se ja valkosipuli kattilan pohjalla öljyssä pehmeäksi.

  • Lisää chili, tomaattimurska, paprika­kuutiot ja kasvisliemi.

  • Anna keiton kiehua hiljalleen 5 minuuttia, soseuta ja mausta raastetulla sitruunankuorella, sitruuna-mehulla, suolalla ja pippurilla.

  • Puolita ja viipaloi kesäkurpitsa.

  • Kuullota öljyssä kullankeltaiseksi.

  • Valuta pavut ja lisää ne ja kurpitsaviipaleet keittoon.

  • Hakkaa basilika hyvin hienoksi, sekoita joukkoon hieman öljyä ja viimeistele annokset basilikaöljyllä.

  • Tarjoa lisäksi täysjyväleipää.

LUE MYÖS: Helppo ja terveellinen tomaattikeitto


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background