Viipaloi porkkanat, kuutioi bataatti ja hienonna sipuli.
Sulata kookosöljy kattilassa.
Kuullota porkkanoita, bataatteja ja sipuleita siinä noin 5 minuuttia.
Hienonna valkosipuli ja raasta inkivääri ja kurkuma. Lisää na ja mausteet kattilaan ja kuullota vielä pari minuuttia.
Lisää vesi ja liemikuutio, kuumenna kiehuvaksi. Vähennä lämpöä, ja anna keiton kiehua hiljalleen 25 minuuttia, kunnes porkkanat ja bataatit ovat kypsiä.
Tee sillä aikaa kurkumapaadetut kikherneet: Huuhtele, valuta ja kuivaa talouspaperilla ½ tölkkiä kikherneitä. Lisää 0,5 rkl oliiviöljyä, 0,5 tl kurkumaa ja 0,25 tl cayennepippuria. Levitä leivinpaperille ja paahda 200 asteessa noin 25-30 minuuttia tai kuumalla, kuivalla pannulla kunnes ne ovat rapeita.
Soseuta keitto, lisää kookosmaito ja limettimehu, ja kuumenna keitto jälleen kiehuvaksi.
Anna keiton kiehua hiljalleen 5 minuuttia.
Mausta keitto suolalla, pippurilla ja lisää tarpeen mukaan muita keiton mausteita.
Jaa keitto kahteen kulhoon ja koristele annokset ruokalusikallisella kookosmaitoa, ripauksella sitruunankuorta ja ruokalusikallisella kurkumapaahdettuja kikherneitä.