Terveellisiä reseptejä Päivällinen Sahramibro... Sahramibroileri-kikhernepata 30 minuuttia 573 kcal Broileri on arkiruokien klassikko! Tässä ateriassa maistuvat myös sahrami, luumut, appelsiini ja paprika. Hyviä herkkuhetkiä! Teksti: Anne Larsen 21. joulukuuta 2021 BROILERIA AIVAN UUDELLA TAVALLA – olkaa hyvät! © wichmann+bendtsen Sahramibroileri-kikhernepata, paprikaa, appelsiinia ja luumuja Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 punaista paprikaa ½ keltasipulia 2 pientä broilerin rintafilettä 2 tl ekstraneitsytoliiviöljyä 4 dl kana- tai kasvislientä 1 hyppysellinen sahramia 1½ dl kookosmaitoa 2 appelsiinia 6 kuivattua luumua (voi jättää pois) 1 dl säilykekikherneitä 100 g tuoretta pinaattia merisuolaa rouhittua mustapippuria lehtipersiljaa Valmistus Paloittele paprikat ja sipuli. Ruskista broileri nopeasti öljyssä suurella pannulla ja lisää sekaan paprikat ja sipuli. Kaada pannulle kana- tai kasvisliemi ja lisää sahrami ja kookosmaito. Anna kiehua poreillen 15 minuuttia. Kääntele broilereita välillä. Leikkaa toinen appelsiini pieniksi paloiksi ja purista toisesta mehu. Lisää kikherneet, luumut ja pinaatti ja kiehauta. Lisää appelsiininpalat ja -mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Koristele persiljalla. BroileriAppelsiiniPaprika