Sahramibroileri-kikhernepata

30 minuuttia
573 kcal

Broileri on arkiruokien klassikko! Tässä ateriassa maistuvat myös sahrami, luumut, appelsiini ja paprika. Hyviä herkkuhetkiä!

Broileria, kikherneitä, sahramia, paprikaa, appelsiinia ja kuivattuja luumuja

BROILERIA AIVAN UUDELLA TAVALLA – olkaa hyvät!

© wichmann+bendtsen

Sahramibroileri-kikhernepata, paprikaa, appelsiinia ja luumuja

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 punaista paprikaa
  • ½ keltasipulia
  • 2 pientä broilerin rintafilettä
  • 2 tl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • 4 dl kana- tai kasvislientä
  • 1 hyppysellinen sahramia
  • 1½ dl kookosmaitoa
  • 2 appelsiinia
  • 6 kuivattua luumua (voi jättää pois)
  • 1 dl säilykekikherneitä
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • merisuolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • lehtipersiljaa

Valmistus

  • Paloittele paprikat ja sipuli.
  • Ruskista broileri nopeasti öljyssä suurella pannulla ja lisää sekaan paprikat ja sipuli.
  • Kaada pannulle kana- tai kasvisliemi ja lisää sahrami ja kookosmaito. Anna kiehua poreillen 15 minuuttia. Kääntele broilereita välillä.
  • Leikkaa toinen appelsiini pieniksi paloiksi ja purista toisesta mehu.
  • Lisää kikherneet, luumut ja pinaatti ja kiehauta.
  • Lisää appelsiininpalat ja -mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Koristele persiljalla.