Mausteista jogurttibroileria ja vihreitä papuja

Ihanan intialaisen maustemaailman lisäksi annoksesta saa proteiinia sekä broilerista että jogurtista.

maanantai 21. syyskuuta 2015 teksti A. Larsen

Jogurttibroileri & pavut

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 20 minuuttia

Aika yhteensä: 25 minuuttia

AINEKSET

¼ sipuli

1 valkosipulinkynsi

1 tl ekstra-oliiviöljyä

¼ tl neilikkaa

¼ tl kanelia

¼ tl kardemummaa

¼ tl juustokuminaa

¼ tl kurkumaa

¼ tl chilijauhetta

1 laakerinlehti

1 limetinlehti / limetinkuorta

1 dl kasvisliemikuutio

1 rkl mantelijauhetta

1 dl kreikkalaista jogurttia tai bulgarianjogurttia

1 dl tomaattimurskaa

1 puolikas broilerin rintaleike (60–70 g)

1 limetti

Merisuolaa ja pippuria

50 g vihreitä papuja

Kylmäpuristettua oliiviöljyä

Valmistus

  • Kuori ja hienonna sipuli kuutioiksi ja kuullota sipulia hetki pannulla. Lisää mausteet ja kasvisliemi. (Käytä niin pientä pannua, että kastike peittää kanan).
  • Lisää mantelijauhe, jogurtti ja tomaattimurska.
  • Kypsennä 15 minuuttia hiljaisella tulella. Jos kastie kuivuu kokoon, lisää kiehuvaa vettä.
  • Huuhdo pavut ja katkaise tyvestä varrenpäät pois. Kypsennä 2 min kiehuvassa vedessä, jossa on ripaus suolaa ja tilkka oliiviöljyä.
  • Mausta suolalla, pippurilla ja limettimehulla. Tarjoile broileri kastikkeen ja papujen kera.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 277 kcal

Proteiinia: 24,7 g

Rasvaa: 12,3 g

Hiilihydraattia: 19,8 g

Kuitua: 5,3 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee