Mausteista jogurttibroileria ja vihreitä papuja

25 minuuttia
277 kcal

Ihanan intialaisen maustemaailman lisäksi annoksesta saa proteiinia sekä broilerista että jogurtista.

Jogurttibroileri & pavut

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • ½ sipuli
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 2 tl ekstra-oliiviöljyä
  • ½ tl neilikkaa
  • ½ tl kanelia
  • ½ tl kardemummaa
  • ½ tl juustokuminaa
  • ½ tl kurkumaa
  • ½ tl chilijauhetta
  • 2 laakerinlehti
  • 2 limetinlehti / limetinkuorta
  • 2 dl kasvisliemikuutio
  • 2 rkl mantelijauhetta
  • 2 dl kreikkalaista jogurttia tai bulgarianjogurttia
  • 2 dl tomaattimurskaa
  • 2 puolikas broilerin rintaleike (60–70 g)
  • 2 limetti
  • Merisuolaa ja pippuria
  • 100 g vihreitä papuja
  • Kylmäpuristettua oliiviöljyä

Valmistus

  • Kuori ja hienonna sipuli kuutioiksi ja kuullota sipulia hetki pannulla. Lisää mausteet ja kasvisliemi. (Käytä niin pientä pannua, että kastike peittää kanan).

  • Lisää mantelijauhe, jogurtti ja tomaattimurska.

  • Kypsennä 15 minuuttia hiljaisella tulella. Jos kastie kuivuu kokoon, lisää kiehuvaa vettä.

  • Huuhdo pavut ja katkaise tyvestä varrenpäät pois. Kypsennä 2 min kiehuvassa vedessä, jossa on ripaus suolaa ja tilkka oliiviöljyä.

  • Mausta suolalla, pippurilla ja limettimehulla. Tarjoile broileri kastikkeen ja papujen kera.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background