Mausteista jogurttibroileria ja vihreitä papuja

25 minuuttia
277 kcal

Ihanan intialaisen maustemaailman lisäksi annoksesta saa proteiinia sekä broilerista että jogurtista.

Jogurttibroileri & pavut

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • ½ sipuli
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 2 tl ekstra-oliiviöljyä
  • ½ tl neilikkaa
  • ½ tl kanelia
  • ½ tl kardemummaa
  • ½ tl juustokuminaa
  • ½ tl kurkumaa
  • ½ tl chilijauhetta
  • 2 laakerinlehti
  • 2 limetinlehti / limetinkuorta
  • 2 dl kasvisliemikuutio
  • 2 rkl mantelijauhetta
  • 2 dl kreikkalaista jogurttia tai bulgarianjogurttia
  • 2 dl tomaattimurskaa
  • 2 puolikas broilerin rintaleike (60–70 g)
  • 2 limetti
  • Merisuolaa ja pippuria
  • 100 g vihreitä papuja
  • Kylmäpuristettua oliiviöljyä

Valmistus

  • Kuori ja hienonna sipuli kuutioiksi ja kuullota sipulia hetki pannulla. Lisää mausteet ja kasvisliemi. (Käytä niin pientä pannua, että kastike peittää kanan).
  • Lisää mantelijauhe, jogurtti ja tomaattimurska.
  • Kypsennä 15 minuuttia hiljaisella tulella. Jos kastie kuivuu kokoon, lisää kiehuvaa vettä.
  • Huuhdo pavut ja katkaise tyvestä varrenpäät pois. Kypsennä 2 min kiehuvassa vedessä, jossa on ripaus suolaa ja tilkka oliiviöljyä.
  • Mausta suolalla, pippurilla ja limettimehulla. Tarjoile broileri kastikkeen ja papujen kera.