Paistettua kuhaa ja päärynä-rucolasalaattia

30 minuuttia
604 kcal

Tekisikö mielesi tänään kalaa? Kokeile maukasta kuhaa perunoiden ja päärynä-rucolasalaatin kera. Saat aterian pöytään puolessa tunnissa.

Kuhaa lisukkeineen lautasella

Valmista herkullinen päivällinen vain puolessa tunnissa.

© wichmann+bendtsen

Paistettua kuhaa, perunoita ja päärynä-rucolasalaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 500 g ­pieniä, ­kiinteitä ­perunoita
  • 2 tl rapsiöljyä
  • 400 g kuhafilettä
  • merisuolaa
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 80 g rucolaa
  • 2 päärynää
  • 40 g kurpitsan­siemeniä
  • pippuria

Valmistus

  • Pese ja harjaa perunat huolellisesti, lohko neljään osaan ja levitä leivin­paperin päälle. Pirskota päälle rapsi­öljyä, ripottele suolaa ja kypsennä 200 asteessa 25 minuuttia.

  • Leikkaa kuhafile kahdeksi annos­palaksi, pyyhi kuivaksi ja laita uuni­vuokaan. Nosta vuoka uuniin perunoiden kanssa 12 viimeisen minuutin ajaksi. Pirskota kalan päälle oliiviöljyä ja ripottele suolaa otettuasi vuoan uunista.

  • Paahda kurpitsansiemenet kuumalla, kuivalla pannulla. Huuhdo ja valuta rucola talouspaperilla. Jaa lautasille. Lisää päärynät ohuina viipaleina. Nosta päälle kalapalat. Ripottele annoksiin kurpitsansiemenet ja pyöräytä annoksille pippuria myllystä. Tarjoa lohkoperunoiden kanssa.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background