Keitä broileria runsaassa, liemikuutiolla maustetussa vedessä 20 minuuttia.
Leikkaa kukkakaali nupuiksi, kuutioi sipuli ja valkosipuli ja leikkaa inkivääri pieniksi paloiksi. Kuullota ne sekä curry öljyssä suuressa kattilassa. Lisää vesi (käytä halutessasi broilerin keitinvettä) ja anna poreilla kannen alla 10 minuuttia, kunnes kukkakaali on pehmennyt täysin.
Soseuta keitto ja sekoita joukkoon kookosmaito. Mausta limetin mehulla, suolalla ja pippurilla.
Leikkaa kasvikset suupaloiksi ja lisää keittoon. Anna poreilla 5–10 minuuttia.
Revi broileri pienemmiksi paloiksi ja paista pekoni rapeaksi pannulla.
Annostele keitto syville lautasille. Lisää päälle riisiä, broileria, pekonia ja tuoreita yrttejä.
VINKKI Riisin sijaan keitossa voi käyttää myös persikkaa.