Selaimesi pitää päivittää. Tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhoja selainversioita.
Lue lisääHavaijilaista alkuperää olevat pokekulhot ovat ruokahifistelijöiden mieleen. Kulhot ovat terveellisiä ja herkullisia ja niiden selkeät ainekset näyttävät hyvältä.
4 kulhoa
Valmisteluaika: 15 minuuttia
Valmistusaika: 5 minuuttia
Aika yhteensä: 20 minuuttia
1 mango
½ punaista chiliä
¼ kurkkua
1 avokado
1 tl (mustia) seesaminsiemeniä
1 rkl neitsytoliiviöljyä
250 g isoja katkarapuja
merisuolaa
mustapippuria
65 g lehtipinaattia
4 rkl marinoitua punasipulia
1 limetti
Kastike
10 g inkivääriä
2 rkl seesamiöljyä
½ rkl soijakastiketta
½ limetin mehu
1 rkl vaaleaa hunajaa
Kuutioi mango ja chili ja viipaloi kurkku ja avokado.
Raasta inkivääri ja sekoita kastikkeen ainekset.
Paahda seesaminsiemenet kuumalla, kuivalla pannulla.
Kuumenna öljy, lisää chili, suolaa ja pippuria ja kuumenna katkarapuja pari minuuttia.
Ryhmittele pokeainekset annoskulhoihin. Koristele seesaminsiemenillä, limettilohkoilla ja punasipulilla. Tarjoa kastike erikseen.
Energiaa: 277 kcal
Proteiinia: 13 g
Rasvaa: 16 g
Hiilihydraattia: 23 g
Kuitua: 4 g
Parhaat treenivinkit, reseptit ja tuoreimmat tiedot terveysrintamalta.
NYT: Saat 6 kotitreeniohjelmaa, kun tilaat uutiskirjeemme. Kohenna tehokaasti kuntoa vartin treeneillä, jotka voit tehdä vaikka omassa olohuoneessasi!
KUNTO PLUS -uutiskirje tarjoaa artikkeleja terveydestä, vinkkejä treenaamiseen ja herkullisia reseptejä.