Katkarapu-mango poke bowl
Oletko kokeillut pokekulhoja?

Havaijilaista alkuperää olevat pokekulhot ovat ruokahifistelijöiden mieleen. Kulhot ovat terveellisiä ja herkullisia ja niiden selkeät ainekset näyttävät hyvältä. 

Katkarapu-mango-pokekulhot

Pokekulhot ovat helppoja ja herkullisia ja kauniita. Kokeile itse! Täältä saat katkarapu-mango poke bowlin ohjeen.

maanantai 27. toukokuuta 2019 teksti Signe Leth

Katkarapuja ja mangoa pokekulhossa 

4 kulhoa

1 mango

½ punaista chiliä

¼ kurkkua

1 avokado

1 tl (mustia) seesaminsiemeniä

1 rkl neitsytoliiviöljyä

250 g isoja katkarapuja

merisuolaa

mustapippuria

65 g lehtipinaattia

4 rkl marinoitua punasipulia

1 limetti

Kastike

10 g inkivääriä

2 rkl seesamiöljyä

½ rkl soijakastiketta

½ limetin mehu

1 rkl vaaleaa hunajaa

Katkarapu-mango-pokekulhojen valmistus

  • Kuutioi mango ja chili ja viipaloi kurkku ja avokado.

  • Raasta inkivääri ja sekoita kastikkeen ainekset.

  • Paahda seesaminsiemenet kuumalla, kuivalla pannulla.

  • Kuumenna öljy, lisää chili, suolaa ja pippuria ja kuumenna katkarapuja pari minuuttia.

  • Ryhmittele pokeainekset annoskulhoihin. Koristele ­seesaminsiemenillä, limettilohkoilla ja punasipulilla. Tarjoa kastike erikseen.  

Ravintosisältö/annos:

Energiaa 277 kcal 

proteiinia 13 g

rasvaa 16 g 

hiilihydraattia 23 g

kuitua 4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee