Terveellisiä reseptejä Päivällinen Katkarapu-... Katkarapu-mango-pokekulhot 20 minuuttia 277 kcal Pokekulhot ovat helppoja ja herkullisia ja kauniita. Kokeile itse! Täältä saat katkarapu-mango poke bowlin ohjeen. Teksti: Signe Moesby Leth 27. toukokuuta 2019 OLETKO KOKEILLUT POKEKULHOJA? Havaijilaista alkuperää olevat pokekulhot ovat ruokahifistelijöiden mieleen. Kulhot ovat terveellisiä ja herkullisia ja niiden selkeät ainekset näyttävät hyvältä. Katkarapu-mango-pokekulhot Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 kulhoa ½ mango ¼ punaista chiliä ¼ kurkkua ½ avokado ½ tl (mustia) seesaminsiemeniä ½ rkl neitsytoliiviöljyä 125 g isoja katkarapuja merisuolaa mustapippuria 32 g lehtipinaattia 2 rkl marinoitua punasipulia ½ limetti Kastike 5 g inkivääriä 1 rkl seesamiöljyä ¼ rkl soijakastiketta ¼ limetin mehu ½ rkl vaaleaa hunajaa Katkarapu-mango-pokekulhojen valmistus Kuutioi mango ja chili ja viipaloi kurkku ja avokado. Raasta inkivääri ja sekoita kastikkeen ainekset. Paahda seesaminsiemenet kuumalla, kuivalla pannulla. Kuumenna öljy, lisää chili, suolaa ja pippuria ja kuumenna katkarapuja pari minuuttia. Ryhmittele pokeainekset annoskulhoihin. Koristele seesaminsiemenillä, limettilohkoilla ja punasipulilla. Tarjoa kastike erikseen. AvokadoMangoKatkarapuPinaatti