Katkarapu-mango-pokekulhot

20 minuuttia
277 kcal

Pokekulhot ovat helppoja ja herkullisia ja kauniita. Kokeile itse! Täältä saat katkarapu-mango poke bowlin ohjeen.

Katkarapu-mango poke bowl

OLETKO KOKEILLUT POKEKULHOJA? Havaijilaista alkuperää olevat pokekulhot ovat ruokahifistelijöiden mieleen. Kulhot ovat terveellisiä ja herkullisia ja niiden selkeät ainekset näyttävät hyvältä.

Katkarapu-mango-pokekulhot

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kulhoa

  • ½ mango
  • ¼ punaista chiliä
  • ¼ kurkkua
  • ½ avokado
  • ½ tl (mustia) seesaminsiemeniä
  • ½ rkl neitsytoliiviöljyä
  • 125 g isoja katkarapuja
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 32 g lehtipinaattia
  • 2 rkl marinoitua punasipulia
  • ½ limetti

Kastike

  • 5 g inkivääriä
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • ¼ rkl soijakastiketta
  • ¼ limetin mehu
  • ½ rkl vaaleaa hunajaa

Katkarapu-mango-pokekulhojen valmistus

  • Kuutioi mango ja chili ja viipaloi kurkku ja avokado.
  • Raasta inkivääri ja sekoita kastikkeen ainekset.
  • Paahda seesaminsiemenet kuumalla, kuivalla pannulla.
  • Kuumenna öljy, lisää chili, suolaa ja pippuria ja kuumenna katkarapuja pari minuuttia.
  • Ryhmittele pokeainekset annoskulhoihin. Koristele ­seesaminsiemenillä, limettilohkoilla ja punasipulilla. Tarjoa kastike erikseen.